Ce spune Bianca Iordache despre relaţia cu Gabi Bădălău. A fost sau nu amanta afaceristului?

Publicat: 29 iun. 2021, 09:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Iordache a reuşit să creeze multe controverse, după ce numele său a fost asociat cu cel al lui Gabi Bădălău. Despre cei doi s-a spus că ar fi avut o relaţie, pe care afaceristul ar fi ţinut-o ascunsă, însă acest lucru nu i-a plăcut deloc focoasei şatene. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a vorbit despre idila pe care ar fi avut-o cu afaceristul, dorind să pună capăt tuturor speculaţiilor care au apărut în spaţiul public.

Despre Bianca Iordache s-au spus foarte multe lucruri, după ce tânăra a apărut în urmă cu câteva luni la braţul lui Alex Bodi. Astfel, la acea vreme s-a aflat faptul că cei doi se cunosc de mai mult timp şi asta pentru că şatena a avut o relaţie cu un bun prieten al milionarului, care din nefericire a decedat.

Pe lângă aceste lucruri, o altă informaţie a şocat o ţară întreagă. S-a zvonit faptul că Bianca Iordache ar fi fost amanta lui Bădălău.

„Sunt niște aberații totale”

Șatena a explicat faptul că se aştepta ca oamenii să inventeze tot felul de lucruri despre ea, ba mai mult spune că şi-a asumat în momentul în care a apărut la braţul fostului său partener.

Cât despre relaţia cu fostul soţ al Claudiei Pătrăşcanu, aceasta a subliniat că nu sunt altceva decât „niște aberații totale”.

”Nici nu vreau să comentez așa, nici nu vreau să discut așa ceva, sunt niște aberații totale, eu cu omul ăla n-am avut absolut nimic, știe că n-am avut nimic cu el, nici nu vreau să mă bag acolo, e departe de mine subiectul acela. Era normal că vor apărea tot felul de speculații”, a spus Bianca Iordache la Antena Stars.

Cum a abordat-o Gabi Bădălău pe Bianca Iordache

Mai mult decât atât, pentru a nu mai lăsa nicio urmă de îndoială cu privire la relaţia lor, Bianca a povestit cum a abordat-o fiul lui Niculae Bădălău pe Instagram.

“Ne știm din oraș și așa mai departe, dar niciodată nu a existat așa ceva. El mi-a mai răspuns mie la Story-uri. Probabil de acolo cineva a interpreta că noi doi am fi avut vreo legătură. Dar nu știu dacă era sau nu cu Claudia. Probabil era singur omul. Dacă dai o reacție la un Story, asta nu înseamnă că te-ai culcat cu un om. Nu am răspuns la absolut nimic. Eu, cu Gabi Bădălău nu am avut nicio relație. Eu nu am avut cu omul ăla niciodată absolut nimic”, a mai mărturisit noua parteneră a lui Alex Bodi.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 iun. 2021, 09:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă