Ce spune Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu! ”Mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea”

Publicat: 04 apr. 2021, 09:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Mihaela Rădulescu, cea care i-a fost rivală.

Cele două se știu de peste 20 de ani, iar în cadrul unui interviu susținut de către Mădălin Ionescu, Andreea Marin a oferit impresia că relația dintre ea și Mihaela Rădulescu nu este tocmai una bună, puternică. La un moment dat, apăruseră mesaje trimise de Mihaela către fostul soț, în care o cataloga pe ”Zâna Surprizelor” drept ”vită”.

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine! Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia.

Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin, arată Cancan.

Andreea Marin: ”Mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta”

”Zâna Surprizelor„ a continuat seria declarațiilor: „Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!

Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…

Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 04 apr. 2021, 09:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă