Ce se spune despre copiii născuți în luna februarie! Puțini știu asta

Publicat: 10 Feb. 2020, 12:12 Life

Puțini știu ce spune știința despre copiii născuți în luna februarie și ce destin ar putea avea asemenea persoane.

Luna februarie este, cu adevărat, una specială. Numerologia joacă un rol foarte important în calea destinului nostru, încă de la naștere. Oamenii de științe chiar au făcut anumite cercetări în acest sens pentru a descoperi ”specialitățile„ persoanei născută în luna februarie.

Evident, astrologia este un pilon-cheie în destinul unei persoane, pentru acestea care se încred. Astrologii mărturisesc că personalitatea noastră este direct influențată de ziua, ora, data, locul nașterii. Persoanele născute în luna februarie, în zodia Vărsător, pot deveni foarte cunoscute și apreciate de cei din jur. Ba mai mult decât atât, ai înclinații artistice.

Într-un studiu realizat în anul 2006 de către cei de la Harvard, 21.000 de copii au luat parte în acest proiect. Cercetătorii au constatat faptul că pruncii născuți în luna februarie erau mai înalți și aveau mai multe kilograme la vârsta de 7 ani.

Totodată, s-a mai demonstrat, prin studiu, faptul că bebelușii născuți iarna au avut cele mai bune rezultate la testele de inteligență: ”Modelul general al constatărilor este că bebeluşii de iarnă / primăvară sunt mai mari pe variabilele antropometrice şi mai inteligenţi pe variabilele neurocognitive selectate”.

Vărsătorii născuți în perioada 20 ianuarie – 18 februarie sunt inteligenți și creativi, iar Peștii născuți din 19 februarie – 20 martie sunt loiali si au o imaginație bogată, scrie Adevărul.

Publicat: 10 Feb. 2020, 12:12 Life
Pe aceeași temă