Ce scrisoare a primit familia Luizei Melencu. „Nu mai cautati fetele, sunt moarte”

Publicat: 15 Aug. 2019, 16:14 News 1
Ce scrisoare a primit familia Luizei Melencu. „Nu mai cautati fetele, sunt moarte”

Tatal Luizei Melencu, Claudiu, a marturisit ca matusa lui a primit o scrisoare. Acestia erau informati ca atat fiica sa, cat si Alexandra Macesanu sunt moarte. Procurorii DIICOT au demarat cercetarile in vederea depistarii autorului.

 

 

„Scrie asa: Domnilor, va rog frumos sa nu mai cautati fetele, sunt moarte. N-am primit eu, a primit-o matusa mea, unchiul meu. Am sunat la 112. Va dati seama cum ma simt eu. Nu pot sa ma apropii de casa mea din cauza lor. Altceva nu pot sa va spun nimic. Astept sa vina DIICOT sa ia scrisoarea, aceasta proba. Pana acum, n-am vorbit nimic. In ziua de 14 aprilie, la 11 jumatate, m-a sunat ea pe mine si mi-a spus asa: Vorbind in timpul asta cu ea, mi-a spus ca a ajuns la ocazie si a oprit ocazia. . Aceasta a fost ultima discutie. Eu simt ca traieste! Pe mine m-au indepartat sotia si cu socrul meu. Nu pot!”, a declarat Claudiu Melencu, tatal Luizei, pentru RomaniaTV.

Tatal Luizei a mai spus ca este de parere ca scrisoare este trimisa de un complice al lui Gheorghe Dinca si ca aceasta scrisoare este o proba solida pentru ancheta.

De asemenea, tatal Luizei Melencu a mentionat ca a vorbit la telefon cu fata, pe 14 aprilie, in jurul orei 11 jumatate. Atunci, Luiza i-a spus ca a plecat la Caracal ca sa scoata banii trimisi de mama ei din Anglia, dar ca nu a reusit si se indreapta spre casa. Ultimele cuvinte pe care Claudiu Melencu le-a auzit de la fiica lui au fost „A oprit ocazia. Te sun cand ajung acasa”.

Publicat: 15 Aug. 2019, 16:14 News 1
Pe aceeași temă