Ce s-a întâmplat cu Vulpița și Viorel și de ce nu mai apar la TV! Mirela Vaida a făcut anunțul

Publicat: 08 Sep. 2020, 14:03 Arhiva

Multe luni la rând, telespectatorii s-au obișnuit să îi vadă pe soții Stegaru în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1. Însă, de câteva zile, Veronica ”Vulpița” Stegaru și Viorel, soțul acesteia, nu au mai apărut pe micile ecrane, iar multe persoane s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ei.

Timp de opt luni, Veronica și Viorel au stat în București, aici unde au luat contact cu persoane noi, ba chiar au devenit și foarte populari pe rețelele de socializare și pe diferite platforme, datorită stilului lor de viață, dar și pentru ”aventurile” din familia Stegaru: ba s-au certat, ba s-au împăcat.

Potrivit declarațiilor prezentatoarei TV Mirela Vaida, cei doi s-au întors la Blăgești, la fetița lor. Doamna Ilinca a venit și i-a luat cu trenul și s-au întors înapoi, la familie.

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus Mirela Vaida în direct, arată Impact.ro.

Soții Stegaru au fost infectați cu noul coronavirus

Vulpița Veronica a fost depistată cu noul coronavirus (Covid-19) și a fost nevoită să stea în carantină, până când testele vor indica un rezultat negativ și va fi confirmat faptul că s-a vindecat.  Invitata emisiunii „Acces Direct” s-ar fi infectat în timpul unei vizite în Blăgești. În scurt timp, emisiunea a fost oprită, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Recent, Veronica Stegaru a transmis fanilor un mesaj, la ceva timp după ce a fost confirmată cu noul coronavirus (Covid-19): „Încă puțin și ieșim din carantina. Sper ca și voi va simțiți bine așa cum sunt și eu.❣️”, a fost mesajul Vulpiței postat pe Instagram.

Publicat: 08 Sep. 2020, 14:03 Arhiva
Pe aceeași temă