Ce s-a întâmplat cu Vulpița, după ce nu a mai apărut la TV! Ar fi divorțat și acum este din nou însărcinată

Publicat: 14 iul. 2023, 13:33 Autor: Camelia Vedete

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a cunoscut faima în emisiunea Acces Direct de la Antena 1. După ce nu a mai apărut pe sticlă, s-a întors în satul natal, alături de soțul ei Viorel.

Se pare că Vulpița s-ar fi despărțit de Viorel Stegaru, pentru că nu i-a fost alături atunci când a născut cel de-al doilea copil. Mai mult, în prezent Veronica ar fi însărcinată din nou, cu al treilea copil.

Vulpița a anunțat că este însărcinată, de curând, când s-a postat pe TikTok cu burtica de gravidă. Mai mult decât atât, ea a și postat un mesaj: ”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”.

Veronica Stegaru, ajutată de oameni după ce a născut al doilea copil

„Veronica Vulpița, soția lui Viorel, la Spitalul municipal „Dimitrei Castroian” Huși. În seara asta am putut veni în ajutorul ei, va naște un băiețel. „Acces Direct” unde sunteți acum, când femeia are nevoie de voi? Ați făcut bani pe spatele ei, să vă fie rușine! H.O.F.B. ajută pe toată lumea! Mândru că sunt hușean”, este mesajul scris de Ciprian Gavriliță, cel care a ajutat-o, pe Facebook.

Vulpița și Viorel au ”încasat-o”!

Veronica ”Vulpița” și Viorel Stegaru au fost amendați de către oamenii legii, după ce au încălcat măsurile impuse de autorități în pandemie.

N-au scăpat amendați! Vulpița și Viorel au fost prinși de polițiști noaptea, pe drum, când nu ar fi trebuit să fie nimeni afară, potrivit măsurilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Cei doi soți ar fi luat o amendă de 2000 de lei, după ce au fost surprinși într-o mașină, cu alte două persoane. Ceilalți pasageri au avut declarație pe propria răspundere, astfel că nu au fost amendați sau avertizați. În noaptea de marți spre miercuri, pe la orele 01:00, Vulpița și Viorel au fost surprinși plimbându-se prin localitatea Murgeni, arată Cancan.

Viorel Stegaru a fost foarte nemulțumit de situația în care s-a aflat, astfel reacționând. ”Lasă că rezolv eu treaba altfel”, ar fi spus, Viorel, potrivit vremenoua.ro.

Publicat: 14 iul. 2023, 13:33 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×