Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinere! E vedeta pe Instagram, dar lumea nu intelege cum de arata asa

Publicat: 11 aug. 2017, 13:00 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style

Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinere! Sonia Leslie este cunoscuta datorita tutorialelor sale de beauty. Aceasta le invata pe femei cum sa aiba grija de pielea lor si sa se fardeze. Are mii de fani pe YouTube si Instagram, dar o duce greu. De ce? Din cauza ochiului sau drept care este diferit de orice ai vedea in viata reala.

Sonia Leslie are 22 de ani si o duce destul de greu. Tanara s-a nascut cu un semn pe ochiul drept. Asa a fost de cand se stie si se accepta asa cum e. Dar oamenii nu inteleg asta. Multi dintre cei care poposesc pe conturile ei de socializare sunt nepoliticosi. Acestia o intreaba mereu ce s-a intamplat cu ea de arata asa.

Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinere

Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinereIn ciuda faptului ca le-a spus ca e bine, sanatoasa, Sonia Leslie nu are pace. Din ce in ce mai multi oameni par ingrijorati si usor dezgustati de ochiul ei. Cu toate ca le-a zis ca este doar un semn din nastere in jurul ochiului, oamenii nu inceteaza sa o bombardeze cu comentarii incomode.

Din cauza semnului de nastere de pe albul ochilor, irisul drept este mai mare. Asa a capatat un aspect inedit, de extraterestru. Asta e unul din motivele pentru care unii oameni o privesc ciudat.

Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinere

Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinere„Nu este nimic in neregula cu ochiul meu. Va rog sa nu ma mai intrebati asta. In primul rad, este super nepoliticos. In al doilea rand, vedeti-va de treaba voastra.

Evident, nu ma intrebati de ce este nepoliticos sa intrebi un om ‘ce e in neregula cu tine?’ Nu imi pasa daca voi credeti ca e politicos. Nu e fata voastra sau treaba voastra. Am spus ce am avut de spus. Pa”, a postat Sonia Leslie pe Instagram.

Ce s-a intamplat cu ochii acestei tinereTanara a explicat ulterior ca intelege ca unii oameni nu stiu ce problema are. Dar si-ar dori sa fie intrebata in alt mod care sa nu fie jignitor. Din fericire, sunt si oameni care o complimenteaza cum arata. Acestia spun ca ii adora ochii tocmai pentru ca sunt unici.

Citeste si: „Femeia care si-a micsorat sanii fara bisturiu! Cum a reusit sa scape de bustul prea mare si greu”

Publicat: 11 aug. 2017, 13:00 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă