Ce s-a întâmplat cu mașina lui Radu Vâlcan, din cauza Adelei: „M-a obligat!”

Publicat: 26 Nov. 2019, 18:02 General

Așa cum face deseori, Radu Vâlcan și-a amuzat fanii pe social media în urmă cu scurt timp.

Radu Vâlcan și-a amuzat fanii cu o imagine și un mesaj, special dedicat soției lui. Acesta le-a arătat tuturor cum arată mașina lui, după ce și-a dus soția la locul de muncă.

Astfel că maşina lui Radu Vâlcan a ajuns plină de noroi și a vrut să îi mulțumească expre Adelei, în propriul stil, pentru întâmplarea amuzanță din această dimineaţă.

„Dimineață am dus-o pe Adela la platou. Și, pentru că era în intârziere, aproape că m-a obligat să alegem o scurtătură pe care merge mereu când este presată de timp. Iubire, ce să zic, îți mulțumesc, bine că nu era asfalt..”, a fost mesajul postat de Radu la descrierea pozei de pe Instagram.

Radu Valcan si-a facut copiii sa planga. Adela a povestit tot cu lux de amanunte

Adela Popescu a tinut sa impartaseasca cu fanii un moment haios din viata sa. La inceput de nou anotimp, Radu Valcan a luat o decizie drastica in ceea ce priveste look-ul sau si s-a ras in cap.

Insa nu toata lumea a fost fericita cu alegerea sa, fiindca atat Adela, cat si cei doi copii, au avut un real soc cand l-au vazut. Insa lucrurile nu s-au rezumat aici.

Astfel ca Adela Popescu a postat pe contul de socializare o poza cu sotul ei complet schimbat si a explicat fanilor ce s-a intamplat de fapt.

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică.

El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el.

Ce și-ai făcut scumpete în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu?”, a povestit Adela Popescu pe contul sau de Instagram.

Publicat: 26 Nov. 2019, 18:02 General
Pe aceeași temă