Ce s-a ales de prinţesa Brianna Caradja după ce s-a retras din viaţa publică. Este de nerecunoscut

Publicat: 13 feb. 2020, 12:06 Autor: Hermina Hagianu News

Brianna Caradja s-a retras de câţiva ani din viața publică. A susţinut întotdeauna că e o prinţesă bogată, ea având o avere frumușică, despre care se spune că s-a mai risipit între timp.

Prinţesa afirmă că averea ei se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Banii sunt însă pe hârtie, în proprietăţi pe care nu le-a recuperat încă.

Brianna Caradja arată total schimbată la 57 de ani. S-a retras de câţiva ani din viaţa publică, după scandalul mediatic legat de divorțul de ultimul soț.

A divorţat de 3 ori

Ultima prințesă de la noi din ţară a fost căsătorită de trei ori, dar toate mariajele sale au luat sfârșit.

Pe primul soț, Bruce Johnson, l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Înainte de a avea  copii, Maximilian și Constantin, cei doi au avut împreună o firmă, pe care o considerau ”bebelușul lor”.

”Firma aia a fost primul nostru bebeluș”, a zis chiar Brianna.

Cei doi s-au căsătorit civil în 88. După ce s-a sfârșit relația lor, moștenitoarea familiei Caradja a avut o scurtă relație cu Irinel Columbeanu. Vreme de șase-opt luni cei doi au împărțit multe, iar Irinel Columbeanu părea că o mulțumește pe prințesă, aceasta precizând la vremea respectivă că este un bărbat potent, care i-a adus un Mercedes la poartă, dar pe care l-a refuzat, neavând permis de conducere.

Viaţa amoroasă a acesteia nu se încheie însă la Irinel Columbeanu, ci continuă cu fiul lui Zoe Petre, mai apoi, în 2006, o relație cu multe semne de întrebare cu un avocat, pe nume Perry Zizzi. În timpul căsniciei acestuia cu prințesa Brianna, avocatul și iubitul secret al acestuia ar fi adoptat doi copii gemeni. Prințesa a fost anunțată ulterior că a devenit mama a doi gemeni, Lucrezia și Orazio. Copiii poartă numele de Caradja, de aceea Brianna susține că planul lui Perry Zizzi și al iubitului său a foar ca ce doi copii să devină ulterior moștenitori la averea acesteia.

Publicat: 13 feb. 2020, 12:06 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă