Ce relație există între Daniel Buzdugan și Andreea Marin: ”Am lucrat ani buni, m-a chinuit…”

Publicat: 19 Mar. 2022, 10:05 Vedete

Celebrul om de radio a vorbit despre drumul parcurs până a atins culmile succesului, precum și despre relația pe care a avut-o cu “Zâna Surprizelor” și prea puțină lume știe asta.

Dorința arzătoare a lui Daniel Buzdugan de a face radio și televiziune a triumfat în fața doleanțelor pe care părinții le-au avut. Crainicul susține că a traversat și perioade mai puțin plăcute. Când a fost obligat să practice meseria de angajat la bancă, pentru a se putea întreține.

Andreea Marin și Daniel Buzdugan au lucrat împreună

Cuplul Buzdu și Morar se menține în topurile radiodifuziunii de peste 13 ani, prima emisie a postului Radio Zu, debutând în anul 2008. Chiar dacă Daniel Buzdugan a cochetat încă din timpul liceului cu figurația, prezentatorul s-a orientat către Facultatea de Filozofie. La care a dat examen, dar a picat.

Înainte de a prezenta “Surprize, Surprize”, Andreea Marin a lucrat timp de trei ani alături de Daniel Buzdugan la TVR Iași. Perioada “Țara lui Piticot” pare să-și fi pus puternic amprenta asupra lui. Care dezvăluie detalii salvuroase despre relația cu “Zâna Surprizelor”. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Daniel Buzudugan, despre secretul unei relații de 27 de ani

Cum este, în zilele noastre, când primează divorțurile, să ai o căsnicie de peste 17 ani și o relație de 27 de ani? Daniel Buzdugan poate spune că este un om norocos. Pentru că soția lui este.. femeie perfectă!

Eu am și fost plecat mult de acasă, plecam dimineața, veneam seara. În weekend aveam evenimente prin țară, mai răruț că e mai drăguț…Nu știu dacă e neapărat asta, adică faptul că eram ocupat. Ne-am bucurat unul de altul și faptul că am fost un om liber. Dacă vroiam să ies din casă să mă văd cu prietenii sau ea să iasă cu colegele, cu prietenele, nu a fost nicio chestie. Un spirit de libertate. Pentru mine libertatea este esențială.

Ca structură, nu știu dacă e chestie care ține de zodie. Când văd cunoștințe care ca să iasă la o bere trebuie să recurgă la tot felul de artificii, zic de ce e așa de complicat când poți să îi spui că ieși cu prietenii, te plimbi cu bicicletele…

”Mărimea lanțului ni-l stabilim singur”

La un moment dat plecam dimineața și veneam seara, aveam o pasiune pentru fotografie și mergeam cu un prieten să pozăm diverse și spuneam am plecat cu cutare și vin peste o oră, era simplu să spun unde sunt și ce fac. Libertate mai mare ca mine nu cred că a avut niciun bărbat. Eu mai am o teorie că lanțul ți-l stabilești singur.

Bărbații în ziua de azi au tendința de a se lăsa dominați, pentru că în primul rând nu au încredere în ei, “nu pot să îi spun că mă duc cu băieții pentru că se supără”. Mărimea lanțului ni-l stabilim singur. Dacă vrei să aibă lanțul 2 cm rămâi acolo și ai să suferi ca un câine, dacă vrei să ai libertate mai mare, păi ți-o iei tu singur”, a povestit el pentru CIAO.RO.

Publicat: 19 Mar. 2022, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă