Ce relație are de fapt Gabriel Cotabiță cu soția lui tinerică: ”Nu se poate face dragoste cu forța”

Publicat: 16 oct. 2022, 09:00 Autor: Camelia Vedete

Alina l-a convins Gabriel Cotabiță să meargă în fața altarului pentru a doua oară, chiar dacă nimeni nu mai credea că se va mai întâmpla asta. Cei doi recunosc că au o relație extrem de modernă, fără contrângeri. 

Gabriel Cotabiță (66 de ani) se poate considera un om norocos din multe puncte de vedere. A văzut moartea cu ochii, de două ori chiar, din cauza unor probleme de sănătate. Dar a fost salvat de medici de fiecare dată. Celălalt motiv îl reprezintă soția lui, Alina, cu 27 de ani mai tânără, dar care a fost trup și suflet lângă el de fiecare dată. Și care a avut grijă de nevoile lui în perioada de recuperare. Asta fără să-și neglijeze cariera de excepție în IT.

Gabriel Cotabiță: ”Nu se poate face dragoste cu forța”

Întâmplarea a făcut ca cei doi să se întâlnească chiar a doua zi după dispariţia lui Andrei Gheorghe, care a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Cotabiță recunoaște că Alina îi este, dincolo de toate, o prietenă foarte bună, iar relația lor este una modernă. Certificatul de căsătorie nu le îngrădește cu nimic relația!

Absolut deloc. Nici pe ea, nici pe mine. Şi ea ştie foarte bine asta (…) Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a declarat artistul într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

De asemenea, Gabriel Cotabiță nu ratează nicio ocazie să vorbească despre calitățile soției sale.

Păi, cum să nu o iubeşti?! Este o per­soană extraordinară! Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă”, a mai spus Cotabiță.

Publicat: 16 oct. 2022, 09:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă