Ce reacție a avut soacra Addei, după ce artista și-a jignit soțul în emisiune! Nimeni nu se aştepta la asta

Publicat: 16 Apr. 2020, 15:37 Vedete

Adda și Cătălin Rizea au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri de la Asia Express. Artista a avut mai multe momente în care a cedat psihic din cauza probelor dificile la care a participat şi şi-a jignit soţul. Comportamentul cântăreţei a fost aspru criticat de fanii emisiunii.

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de câţiva ani. După participarea la show-ul fenomen, artista s-a trezit cu foarte multe critici din cauza comportamentului pe care l-a avut faţă de partenerul ei.

Recent, unul dintre fanii artistei a întrebat-o pe vedetă de reacția pe care o are soacra ei, mama lui Cătălin, atunci când vede cum îl jignește în emisiune. Și cum este o fire directă și gata să dea de fiecare dată cărțile pe față, Adda i-a răspuns imediat.

”Soacra mea râde de noi!”

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce va păsă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie. Judecăți și va puneți singuri în icoane -asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă că să dau bine la Tv. Nu sunt sclavă așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a scris vedeta.

Publicat: 16 Apr. 2020, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă