Ce reacție a avut Alina Sorescu după ce s-a zvonit că ar fi fost înșelată de soțul ei!

Publicat: 21 mai 2021, 18:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pentru că în ultima vreme apar tot mai des zvonuri că mariajul Alinei Sorescu cu celebrul designer Alexandru Ciucu este în pericol și aproape de iminentul divorț, cântăreața a avut totuși o reacție care nu a lămurit prea mult lucrurile.

Artista păstrează un ton optimist și merge mai departe cu proiectul scolii muzicale „Picii lui Soreasca”. Pozele apărute în presă și speculațiile că ar fi fost înșelată de soțul ei, Alexandru Ciucu,  nu au făcut-o pe Alina Sorescu să reacționeze virulent. În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, artista a preferat discreția atunci când a venit vorba despre presupusul amantlâc. „Nu vreau să comentez  pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu.

Deși nu a negat informațiile apărute în presă, artista a ținut să precizeze care sunt planurile ei de viitor. „Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mărturist artista la emisiunea TV.

Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2010, la Palatul Știrbei din Capitală. La petrecere au participat 250 de invitați. Au împreună două fetițe, Carolina Elena și Ana Raisa.

 

 

 

Publicat: 21 mai 2021, 18:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×