Ce propunere indecentă i-a făcut Denis Alibec unei fete în vârstă de 18 ani: ”Dă-mi să văd ceva…”

Publicat: 25 aug. 2022, 11:02 Autor: Maria Apostol General

Atacantul echipei naționale a fost dat de gol de către o tânără de 18 ani, după ce aceasta ar fi primit mai multe mesaje indecente. Denis Alibec i-a făcut inclusiv o propunere, însă a rămas cu ”buza umflată”!

Denis Alibec (31 de ani) speră (pentru a câta oară?) să revină la o formă sportivă bună care să îi aducă un nou transfer în străinătate, pe bani mulți. Talent recunoscut, atacantul a cam fentat fotbalul mai toată cariera și a preferat nopțile pierdute în fața calculatorului sau alături de fete de oraș.

În ciuda acestui fapt, Gică Hagi a hotărât să-i mai acorde o șansă lui Denis. Și l-a adus înapoi la Farul Constanța, în speranța că-l va revitaliza. Asta nu s-a întâmplat pentru moment. Dar un nou episod ce nu are legătură cu performanța sportivă a ieșit la iveală.

O tânără care în primă fază a părut interesată de dialogul cu Denis Alibec pe instagram a trimis discuțiile cu acesta pe adresa redacției și cu mesajul: ”Cu ce se ocupă Denis Alibec în timpul liber. Penibil să ceri așa ceva unei fete de 18 ani”. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi pe CANCAN.RO.

Denis Alibec, luat la mișto de Cornel Dinu: ”Se vede shaorma pe el”

În urma meciului pe care România l-a avut în iunie cu Bosnia, scor 1-0, Cornel Dinu „a pus tunurile” pe Denis Alibec. ”Mister” nu a putut să treacă peste faptul că „șeptarul tricolorilor” are vizibil câteva kilograme în plus.

La Chiricheş ferească Dumnezeu să scape contra lui 1 contra 1. Iar despre Puşcaş nu este de nivelul echipei naţionale. A fost unul dintre jucătorii modeşti. A avut două situaţii în care trebuia să marcăm în mod normal…

Denis Alibec pe care se vede existenţa acelui fel de mâncare balcanic. Un fel de mâncare balcanică care este şaorma. Cu certitudine el are 7-8 kg în plus. Acum aflăm de la conducerea lui Edi că la faza aia când a încercat să se ducă după minge a făcut un accident muscular”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Publicat: 25 aug. 2022, 11:02 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă