Ce pensie încasează Monica Tatoiu. Suma întrece orice imaginaţie!

Publicat: 06 mart. 2020, 10:24 Autor: Elena Vedete

Ce pensie încasează Monica Tatoiu. Suma este dincolo de orice imaginaţie! La 63 de ani, după o carieră impresionantă în domeniul cosmeticelor, Monica Tatoiu duce o viață liniștită. Femeia de afaceri nu a avut niciodată probleme financiare, iar liniștea sa e sporită de faptul că are o pensie generoasă.

Cu sinceritatea specifică, aceasta a dezvăluit la un moment dat suma pe care o încasează lunar. De când a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu merge foarte des în vacanțe. La 63 de ani, aceasta duce o viață liniștită. Nu a avut niciodată probleme financiare (nr. tatăl ei a fost un cardiolog renumit) și nu va avea niciodată, căci recent a dezvăluit ce pensie primește de la stat, scie Viva.

Ce pensie încasează Monica Tatoiu.. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

De altfel, Monica Tatoiu a mărturisit la un moment dat pe Facebook că, în calitatea de director al unei renumite companii cosmetic, ajunsese să aibă un salariu colosal. „Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu s-a operat estetic la ochi

Monica Tatoiu s-a operat estetic pentru a arata mai tanara cu 10 ani. Vedeta tv, care apare des in diverse emisiuni unde discuta subiecte arzatoare, la ordinea zilei. Si, ca orice femeie trecuta de prima tinerete si de a doua, vrea sa arate bine.

Pe scurt, tesutul inestetic si lasat din jurul ochilor este inlaturat de bisturiul esteticianului. Apoi este cusut la loc si, dupa ce perioada de vindecare trece, chipul tau va parea mai tanar cu 10 ani. Asa spera si vedeta sa para: ca de 50 de ani, la cei 63.

Blefaroplastia se poate face fie doar pentru pleoapele superioare, fie doar pentru cele inferioare, fie combinat – atât pentru cele superioare, cât și pentru cele inferioare în aceeași intervenție.

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri din România. A condus compania de cosmetice Oriflame România din 1996 până în 2008. A devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în 1990, informeaza wikipedia.

 

Publicat: 06 mart. 2020, 10:24 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă