Ce mașină și-a cumpărat Corina Caragea din salariul de la Pro TV

Publicat: 19 Dec. 2019, 09:54 Vedete

Corina Caragea este o șoferiță pasionată și nu ar renunța niciodată la mașină, fiind mai mereu pe fugă. 

Dincolo de viața agitată și problemele cotidiene care o determină să petreacă mare parte din timp în trafic, mai există un motiv pentru care vedeta Pro Tv nu se poate despărți de volan cu una, cu două. Corina Caragea conduce o adevărată bijuterie pe patru roți și costă nu mai puțin de 100.000 de euro.

Vedeta conduce un Porsche Cayenne ce include toate dotările necesare

Când se află la volan, Corina Caragea are nevoie să beneficieze de un confort sporit. Astfel că bolidul său de lux nu face excepție nici în privința acestui aspect, pe lângă dotările care o ajută la șofat. Mașina are interiorul din piele de culoare bej, iar scaunele sunt încălzite. Știrista nu s-a aflat întotdeauna la volanul unei astfel de mașini. Cu ani în urmă, bruneta conducea o mașină absolut banală.

„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea Corina.

De la Dacia veche, prezentatoarea a condus în 2011 un Audi A3, iar din 2018 se laudă cu noul ei Porsche, pentru care stârneşte invidia şoferilor.

Corina Caragea are vechime în PRO TV, aşa că şi salariul ei este pe măsură. De 14 ani o vedem la pupitrul Ştirilor Sportive, cu aceeaşi imagine, părul lung, negru ca abanonsul, fiind deja marcă înregistrată.

În 2013, în cadrul unei conferinţe de presă, Corina Caragea a fost întrebată direct dacă salariul ei depăşeşte suma de 2.000 de euro. S-a eschivat elegant. „Ca în orice job, salariul nu se spune. Este o greșeală să te gândești la bani. Nu trebuie să îți impui un standard la care să ajungi” , a povestit Corina Caragea.

Publicat: 19 Dec. 2019, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă