Ce mașină conduce cel mai iubit prezentator de la Pro TV! Andi Moisescu se bucură de lux pe patru roți!

Publicat: 18 oct. 2020, 13:20 Autor: Elena Vedete
Ce mașină conduce cel mai iubit prezentator de la Pro TV! Andi Moisescu se bucură de lux pe patru roți!

Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune, având o carieră îndelungată pe micul ecran.

După ani și ani, Andi Moisescu și-a cumparat o mașina visurilor sale! ”Totul a inceput cand aveam 19 sau 20 de ani si am urcat pentru prima oara intr‑un Mercedes‑Benz. Eram proaspat intrat la facultate si atunci mi‑am promis ca, daca va veni un moment in care imi voi permite sa detin un Mercedes-Benz, o sa am unul“, a dezvaluit Moisescu pentru gentlemanscar.ro.

Astfel că după ani de muncă. Andi și-a permis sa își cumpere un Mercedes 200 CDI 4MATIC, model care costa 43.000 de euro. Vedeta TV a realizat si un pictorial alaturi de masina sa, de care s-a declarat extrem de incantat.

Andi Moisescu, detalii mai puțin cunoscute din copilăria sa

Andi Moisescu vorbește despre copilăria sa și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în acea perioadă. Într-un interviu acordat publicației Adevarul, vedeta Pro TV amintește de tatăl său, care a decis să se separe de familia sa, atunci când acesta avea doar patru ani.

„Am încercat să dau de el, dar nu am reuşit. Am uitat noţiunea de tată”, își amintește Andi Moisescu.  Juratul de la Românii au talent, alături de fratele său au fost părăsiți de către tatăl lor, atunci când aceștia se aflau la vârste fragede. Mulți ani mai târziu, Andi Moisescu recunoaşte faptul că a încercat să îl contacteze, însă fără rezultat.

„Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea”, rememorează Andi Moisescu.

Chiar dacă la acea vreme nu conştientiza faptul că tatăl său nu îi este alături, mai târziu când a crescut, prezentatorul tv a înţeles că aceasta a fost o lecţie de viaţa din care a avut multe de învăţat.

„Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a mai declarat Andi Moisescu.

Publicat: 18 oct. 2020, 13:20 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă