Ce mașină are Florin Busuioc. Toată lumea se aștepta să conducă un bolid de lux, dar…

Publicat: 05 Jan. 2020, 11:23 Vedete

Pe Florin Busuioc îl vedem în fiecare zi la Știrile Pro Tv, acolo unde prezintă rubrica Vremea, însă, pe cât de popular este pe micul ecran, pe atât de discret este cu viața personală.

Florin Busuioc este îndrăgit de o țară întreagă, este carismatic, are simțul umorului bine dezvoltat și, oricât de mohorâtă ar fi vremea, acesta reușește întotdeauna să ne smulgă un zâmbet. Ceea ce, însă, mai puțin știm despre prezentatorul TV este viața privată, acesta ținându-se departe de ochii presei și de scandalurile din lumea mondenă.

Mai mult, Busu nu se dă în vânt după mașinile de lux. El conduce o mașină normală, roșie ca focul, de care are foarte mare grijă.

Florin Busuioc, în vârsă de 55 de ani, este actor la bază, a cochetat și cu muzica, însă rolul de prezentator al rubricii Vremea de la Pro TV l-a consacrat pe deplin. În plus, Busu a câștigat în 2010 titlul de Cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, merit recunoscut de către Societatea Europeană de Meteorologie.

Cât despre viața privată, foarte puține persoane știu că Florin Busuioc a fost însurat de două ori și are copii cu ambele femei. Însă, veștile, care ar trebui să pară minunate, nu au același impact asupra prezentatorului meteo.

Publicat: 05 Jan. 2020, 11:23 Vedete
Pe aceeași temă