Ce legătură a existat, de fapt, între Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Ce spunea regretata actriţă

Publicat: 13 mai 2024, 18:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format unul dintre cele iubite cupluri de pe scena teatrului românesc. Decenii la rând au fost urmăriți și apreciați de public, iar de-a lungul timpului mulți au fost curioși să afle ce relație există, de fapt, între cei doi, având în vedere speculațiile apărute. Regretata actriţă a vorbit la un moment dat despre acest subiect controversat.

Au jucat împreună o viață, iar din acest motiv mulți dintre fanii lor au crezut faptul că Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu și în afara scenei. Însă lucrurile nu au stat niciodată așa.

Ce relație a existat între Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Actrița era căsătorită cu Mihai Maximilian, cel care le scria și cupletele, iar Alexandru Arșinel avea, la rândul său, o căsnicie fericită alături de Marilena, femeia care i-a fost alături 54 de ani, până în ultima clipă. Deși zvonurile s-au înmulțit la un moment dat, Stela Popescu a mărturisit în cadrul unui interviu mai vechi faptul că nu a fost niciodată deranjată de aceste lucruri.

Regretata actriță povestea că s-a confruntat cu această situație și pe vremea în care juca cu Ștefan Bănică, ba chiar a dezvăluit o situație care a amuzat-o teribil la acea vreme.

„Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ştefan Bănică şi 35 de ani cu Arşinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am şi zis, glumind, odată că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arşinel, ci nevasta.

Ceea ce este o chestie! Şi când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soţie a sa, Moaţa, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ştefan pe stradă şi l-a întrebat: „Cum se simte doamna Stela după naştere?’ La care el s-a uitat lung şi i-a răspuns: „Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moaţa!”.

Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat supărată. La fel este percepţia şi cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!”a povestit Stela Popescu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 mai 2024, 18:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×