Ce își dorește Raluca Zenga la ceas aniversar? Marele absent de la petrecerea ei a fost soțul Walter Zenga!

Publicat: 03 Nov. 2020, 15:25 Vedete
Ce își dorește Raluca Zenga la ceas aniversar? Marele absent de la petrecerea ei a fost soțul Walter Zenga!

A împlinit 39 de ani și a sărbătorit așa cum îi place, în Dubai, alături de gașca sa de prieteni.

A fost în centrul atenției, a ales ținute extrem de sexy și provocatoare care i-au lăsat la vedere picioarele și talia de viespe. Raluca Zenga arată mai bine ca oricând și nu pare să sufere prea mult după ce s-au lansat zvonurile divorțului său de celebrul antrenor italian Walter Zenga. Mai mult decât atât, acesta nu apare în nicio poză postate de Raluca pe rețelele de socializare. În schimb, actuala lui soție apare alături de cei doi copii ai lor, Samira (11 ani) și Walter Jr (8 ani), cu zâmbetul pe buze. Sărbătorita din Dubai a primit 4 torturi și cadouri care au făcut-o fericită.

“Nu a fost cel mai bun an, a fost tare ciudat datorită situației în care ne aflăm! Aici în Dubai putem însă ieși în cluburi și putem petrece, totul este deschis. Am sărbătorit cu prietenii și copiii, am primit cadouri, flori și până acum am avut 4 torturi. Mărturisesc că mi-aș fi dorit de ziua mea o vacanță cu copiii, pentru că ei vor să mergem din nou într-un safari ca cel din Africa de Sud, de anul trecut de Crăciun”, a mărturisit Raluca Zenga.

Se pare că deși nu a fost prezent la nicio petrecere aniversară, Walter Zenga i-a urat “La mulți ani” Ralucăi, chiar dacă relațiile dintre ei s-au cam răcit în ultima vreme, anunțul cu privire la divorțul celor doi fiind postat pe pagina de instagram a celebrului antrenor italian.

“Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit că eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirmă acum, aici, pentru a nu lăsă loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a dezvăluit Walter Zenga, în mesajul postat pe instagram.

 

Publicat: 03 Nov. 2020, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă