Ce înseamnă data de 22.11.2019? Numerele Maestre sau norocul la un alt nivel! Tot ce trebuie să faci astăzi!

Publicat: 22 Nov. 2019, 13:55 Life
Ce înseamnă data de 22.11.2019? Numerele Maestre sau norocul la un alt nivel! Tot ce trebuie să faci astăzi!

Numerele Maestre sau norocul la un alt nivel! Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspirație la cel mai înalt grad, dar și de o viață deosebită.

Afla daca te numeri printre cei cu adevărat speciali

Aceste numere fac o exceptie de la regula reducerii, se iau in considerare ca atare si NU SE REDUC. Aceste numere poarta numele de Numere Maestre si sunt urmatoarele: 11, 22, 33. Atentie! Faptul ca esti nascut in luna a 11-a sau in ziua de 22 nu inseamna neaparat ca esti posesorul unui Numar Maestru.

Uita-te in tabelul tau numerologic si vezi daca/ cum apar numerele 11 si 22 plasate in tabelul tau. Poti spune ca te reprezinta un Numar Maestru cand Numarul Destinului sau Numarul de Expresie sunt egale cu 11 sau 22 sau cand in calculele tale numerologice apar de mai multe ori aceste numere. Poti afla care sunt principalele numere din tabelul tau numerologic apeland la modulul de pe aceasta pagina www.wejees.net

Ce sunt Numerele Maestre?

Prezenta acestor numere in tabelul tau numerologic nu este intamplatoare. Posesorii acestor numere se bucura de facultati creatoare deosebite, de talente aparte, de inspiratie la cel mai inalt grad, de o viata deosebita. Spre deosebire de posesorii altor numere, posesorii Numerelor Maestre pot avea parte de-a lungul vietii lor de multe si grele provocari, dar si de recompense pe masura. Viata lor uneori poate fi un paradox. Bill Clinton spre exemplu il are pe 11 ca Numar Maestru. Ronald Reagan de asemenea. Barack Obama. Pe de alta parte, Paul McCartney avea ca Numar Maestru un 22. Richard Branson la fel.

Indaratul Numerelor Maestre, zace un potential extraordinar. Numerele Maestre reprezinta o provocare in numerologie, si in acelasi timp si un paradox. Aduc cu ele zbucium interior, dar si posibilitatea de a realiza intr-un fel sau altul lucruri extraordinare. Aduc provocari grele, dar si formidabilul. In vibratia lor pozitiva, pot fi extrem de constructive. In aspectul lor negativ, poti fi extrem de distructive. Dar un lucru este sigur: pot contine, in esenta lor, promisiuni formidabile.

Publicat: 22 Nov. 2019, 13:55 Life
Pe aceeași temă