Ce înseamnă dacă visezi că rămâi însărcinată. Semnificaţia te poate lua prin surprindere

Publicat: 09 mai 2024, 12:22 Autor: Hermina Hagianu Life
Ce înseamnă dacă visezi că rămâi însărcinată. Semnificaţia te poate lua prin surprindere

Cu siguranță fiecare femeie a visat măcar o dată că este însărcinată, însă este posibil ca semnificația să nu o fi găsit până acum. În multe superstiții și credințe vechi, femeia însărcinată înseamnă griji și necazuri. Cu toate acestea, dacă visezi că ești însărcinată poate aduce și vești bune!

Pentru a-ți da seama ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată, trebuie să ții cont de câteva detalii din vis și să îți amintești cât mai multe dintre ele. Ca și explicație generală, atunci când visezi că ești gravidă, înseamnă că în realitate, ai o dorință arzătoare să devii mamă, dar amâni din cauza temerilor.

Semnificația unei sarcini în vis

Dacă visezi că ești gravidă și te trezești tristă, s-ar putea să fie vorba despre dorul de familie sau de copilărie. Însă, dacă te trezești fericită, este un semn extrem de important. Acest lucru semnifică faptul că în viitor te așteaptă lucruri bune, realizări pe mai multe planuri, dar și faptul că liniștea se va așterne în viața ta.

De asemenea, visele în care îți dai seama brusc că ești însărcinată, semnifică o mare schimbare în privința dezvoltării personale sau profesionale, pe care încă nu ești pregătită să le-o dezvălui celor din jur. Dacă visezi că ești însărcinată, mai poate însemna o teamă de noi responsabilități.

Dacă tu sau partenerul vă exprimați dorința de a avea un copil în vis

Dacă tu sau partenerul tău vă exprimați dorința de a avea un copil în vis, ar putea fi subconștientul tău care te pregătește pentru ideea de a întemeia o familie.

Cu toate acestea, s-ar putea chiar să experimentezi acest vis, chiar dacă nu te gândești în acest sens. Dacă a avea copii nu este în planurile tale în acest moment, a avea acest vis ar putea însemna că trebuie să acorzi mai mult timp relației tale.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 09 mai 2024, 12:22 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×