Ce dorințe îndeplinește fiul lui Ștefan Bănică atunci când este oprit pe stradă: ”Este un sentiment foarte plăcut”

Publicat: 25 Oct. 2021, 11:45 Vedete

Fiul lui Ștefan Bănică a devenit o prezență tot mai apreciată pe TV, iar considerațiile le primește la tot pasul. El a mărturisit ce dorințe îndeplinește atunci când este oprit pe stradă. 

Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică Jr. din relaţia cu Camelia Constantinescu, a prins gustul showbiz-ului. Tânărul de 19 ani pare să fi ieșit din umbra celebrului său tată și își conturează o frumoasă carieră în muzică și film.

Mulți l-au văzut la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, dar spune că planurile lui merg în altă direcție, mai mult sau mai puțin ajutat de numele pe care îl poartă.

Ce dorințe îndeplinește fiul lui Ștefan Bănică

Nu aş spune că mi-a fost greu, într-un fel am fost expus indirect datorită numelui pe care îl port. Sunt pregătit să arăt lumii de ce sunt în stare”, a declarat Radu pentru okmagazine.ro.

Fiul lui Ștefan Bănică a mărturisit, de asemenea, că unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le trăiește este atunci când lumea îl oprește pe stradă și îi transmite aprecieri.

Pentru mine, ideea de fani este ceva cu care trebuie să mă obişnuiesc. Sunt plăcut surprins când sunt oprit pe stradă de persoane de toate vârstele, care îşi rup din timpul lor să facă o poză cu mine sau să-mi spună că mă admiră. Este un sentiment foarte plăcut! Şi, ca să-ţi răspund la întrebare, sper că mă admiră pentru talent, în primul rând!”, a mai spus Radu pentru aceeași sursă.

Publicat: 25 Oct. 2021, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă