George Burcea a anunțat ce planuri mărețe și-a făcut alături de Viviana: ”Este Dumnezeul meu! O iubesc de mor!”

Publicat: 31 iul. 2022, 11:31 Autor: Dora Bazavan Vedete

George Burcea este îndrăgostit lulea de Viviana Sposub și asta se vede cu ochiul liber. Iar atunci când vorbește despre frumoasa vedetă de la Kanal D, partenera sa de viață de doi ani și jumătate, are numai cuvinte de laudă! Cum o carcterizează George Burcea pe Viviana Sposub, ce spune despre ea și despre fetițele pe care le are cu fosta lui soție, Andreea Bălan, aflați din interviul exclusiv pentru CIAO.RO!

Am văzut că ai postat o poză frumoasă cu Viviana, de la un eveniment și spuneai că prietenii voștri au zis că sunteți cel mai frumos cuplu din lume!

Da, să știi că am luat Oscarul pentru cel mai frumos cuplu din lume, da! Am fost în Maramu, la Sighetul Marmației, la un coleg de-al meu, de facultate, actor, Doamne ajută s-a căsătorit și el și am fost  la nuntă, a fost superb. Drumul foarte lung dar am fost foarte fericiți că am putut să ajungem la el la eveniment.

S-a lăsat cu buchetul miresei prins de Viviana?

Da, chiar, am uitat, uite că mi-ai adus aminte! O să pună Viviana zilele viitoare ceva pe retețelele sociale!

George Burcea o va cere de soție pe Viviana

Da, pe bune, a prins buchetul?

Nu a prins buchetul,  nu a aruncat buchetul, chiar nu am văzut să arunce buchetul!

Sau ai cerut-o tu?

Încă nu am cerut-o, dar o voi cere. Doamne ajută!

Se anunță așa…

Se anunță cu surle și trâmbițe! (râde)

Sunteți foarte frumoși împreună!

Mulțumim foarte mult! Ne iubim și suntem foarte fericiți!

Va gândiți să faceți anul acesta ceva, o nuntă, să vă oficializați relația? Sau nu vă grăbiți?

Relația este oficializată de când am venit din acea emisiune, de la acel trust. Dar mai departe eu mai am, mă repet, câteva probleme de rezolvat cu alte lucruri. Și în momentul în care se vor rezolva și termină acele lucruri, cu siguranță, dacă și Viviana acceptă, vom face pasul următor.

Dar ai cerut-o până acum, nu?

Am cerut-o de iubită acum doi ani de zile și a acceptat.

Ce planuri de vacanță și-au făcut

Plecați într-o vacanță, ceva, vara asta? Ați plănuit vreo destinație?

Nu am plănuit nimic, nicio vacanță dar vom vedea peste două săptămâni, eu mai am niște proiecte în august, să vedem cum putem să le combinam, să combinam și vacanță și  muncă. Este foarte importantă și munca.

Dar aveți vreo preferință? Vă doriți să ajungeți  în vreo destinație anume?

Ca tot românul, Grecia, Turcia.

O să ai vacanță  și cu Viviana și cu fetițele sau mergi separat cu ele?

Am avut o mini vacanță la bunica și la străbunica, la Botoșani, a fost superb, doar eu cu fetele, din păcate sau din fericire Viviana nu a putut să vină pentru că nu a reușit.

George Burcea: ”Fetele se înțeleg extraordinar cu Viviana”

Am văzut că Viviana și fetițele tale se înțeleg foarte bine! Fetițele sunt foarte apropiate de ea!

Fetele se înțeleg extraordinar cu Viviana, cred că sunt cele mai bune prietene, se înțeleg foarte bine. La Botoșani am fost doar eu cu fetele și nu știu dacă o să mai am o vacanță doar eu cu ele în august,  dat fiind faptul că am și muncă. Trebuie să și muncesc la un proiect și vreau să apuc să plec și cu Viviana câteva zile undeva.

Cu Andreea Bălan cum te mai înțelegi?

Sincer nu îmi doresc să vorbesc despre acest subiect! Pentru mine acel subiect despre această doamnă este închis.

Ce proiecte profesionale pregătești?

De câțiva ani de zile tot spun despre proiecte. Multe s-au împlinit. Multe nu s-au împlinit. Așa că prefer să nu mai vorbesc despre ele, am devenit superstițios. În momentul în care se adeveresc și se îndeplinesc, le vom afla cu toții.

Ce îți mai dorești până la finalul acestui an pentru tine, sentimental și profesional?

Până la finalul anului, cel mai important lucru este să fim sănătoși, eu, Viviana și fetițele, mama și străbunica. Îmi doresc să fac două scurtmetraje și să mai scriu încă unul. Cam asta e, astea sunt cele mai importante lucruri: sănătate și filme. Eu la asta mă pricep.

Petrece timp de calitate cu fetele lui

Cu fetițele tale, Ella și Clara, cum ești? Ce îți place cel mai mult la ele, cum vă jucați voi când sunteți împreună, cum îți petreci timpul cu ele?

În principiu, dat fiind faptul că nu petrec 24 din 24 de ore cu ele, în momentul în care mă întâlnesc cu ele, fac tot ce vor ele. Nu mă duc în zona extremă în care să le cumpăr multe lucruri, să le învăț „prost”. Dar nici nu le interzic lucruri, pentru că mi se pare normal dacă petreci, nu știu, 3 zile pe săptămână sau 3 zile la două săptămâni cu ele, să le faci tot ceea ce vor ele.

Dar să știi că nu este despre ce le cumperi și despre ce le oferi, material. Este despre cum petreci timpul cu ele. Nici măcar cantitatea timpului nu este valabilă, ci calitatea. Și eu încerc mereu și cred, poate fac bine, poate fac rău, vom vedea mai târziu, încerc cât de mult – chiar dacă petrec 2 ore cu ele când le iau de la grădiniță, că de foarte multe ori, în timpul săptămânii, le iau de la grădi, mă joc cu ele, după care le duc acasă.

Apoi vine săptămână mea în care le iau la mine acasă. Încerc, de fiecare dată când petrec timp cu ele, să fie de calitate. Lăsăm telefonul, facem 2-3 poze, dacă ele vor, daca nu, nu. Că, oricum, sunt terorizate de câte poze fac, așa că încerc să petrec timp de calitate cu fetele mele.

George Burcea: ”Sunt soțul perfect și tăticul perfect!”

Vrei să schimbi ceva anume în relația ta cu fetițele tale? S-o îmbunătățești?

Sincer, eu cred că am o relație perfectă cu fetele mele! Singurul impediment este faptul că nu petrec atât de mult timp  pe cât mi-aș dori cu ele! Dar conform legii, timpul ăla mi-e acordat! Daca uneori mi se mai permite să le iau și pe lângă, e ok. Daca nu mi se permite așa cum nu mi s-a permis uneori, asta este.

Eu sunt fericit, sunt împăcat cu ideea faptului că le văd o dată la două săptămâni și pot să le văd și la trei. Și asta este, viața merge înainte. Nu sunt nici primul, nici ultimul om divorțat, nu sunt nici primul nici ultimul om care își ia copiii o dată la două săptămâni și îi vizitează din când în când la grădi.

Copiii se simt bine, zâmbesc când sunt cu mine. Sunt fericite când sunt cu mine, ele își doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp cu mine, dacă ne lasă cealaltă parte. Nu aș schimba nimic, sincer să fiu!

Cum iți place să te caracterizezi că tătic?

M-aș caracteriza, în 2016 de când a venit Ella, și în 2019 de când a venit Clara, și inclusiv până acum, de atunci până acum eu cred că sunt soțul perfect și tăticul perfect!

Cum vede viitorul alături de Viviana

Cu Viviana ai vorbit despre apariția unui copil în viață voastră? Iți dorești să duceți relația la acest punct?

Eu cu Viviana îmi doresc să merg „all-in”! Acum să ne dea Dumnezeu sănătate și putere să trecem peste orice problemă pentru că ea a îndurat destul de multe în ultimii doi ani de zile de când noi suntem împreună. A acceptat și a demonstrat, desi nu era nevoie să demonstreze, a demonstrat faptul că indiferent de ce probleme ar fi în jurul meu, a fost acolo cu mine.

Faptul că un om ți-e alaturi și la bine dar mai ales la  greu, demonstrează că omul acela merita iubit, iar Viviana pentru mine este Dumnezeul meu! Viviana este Dumnezeul meu! O iubesc de mor și o să o iubesc toață viața!

Ce iți place cel mai mult la Viviana?

Cel mai mult îmi place la Viviana că este caldă, naturală, iubitoare și frumoasă. E cea mai frumoasă femeie din lume! Uită-te cât de frumoasă e!

 

 

Publicat: 31 iul. 2022, 11:31 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă