Ce gest special a făcut Gabi Bădălău pentru noua lui cucerire

Publicat: 17 oct. 2021, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Ce gest special a făcut Gabi Bădălău pentru noua lui iubită? Afaceristul a cam ”încurcat-o” cu Bianca Drăgușanu, după „escapadele” cu noua cucerire.

În vară plănuiau nunta, doar că un divorț, de doi ani pe rol, le-a pus piedică. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își făcuseră socotelile. Se iau în iunie, apoi în august, dar acum relația pare să se îndrepte către un final neașteptat: despărțirea!

Potrivit surselor CANCAN.RO, două petreceri la care Bădălău a participat, una organizată chiar de el, cu ocazia zilei sale de naștere, par să fi zguduit, din temelii, relația începută la finalul anului trecut.

Mărul discordiei? Andreea, un model în vârstă de 24 de ani. Povestea sună așa: Ziua lui Bădălău, 34 de ani, mai mult sau mai puțin fericiți pentru afacerist. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Secretul lui Gabi Bădălău

Chiar dacă, la un moment dat, s-a ”retras” la casa lui, cu nevastă și apoi copii, aspectul fizic, neglijat de mulți bărbați în situația lui, l-a preocupat. Părul ar fi început să-i ”fugă”, așa că Bădălău ar fi apelat la o clinică din Turcia, pentru un transplant. Însă nu i-ar fi reușit!

Gabi Bădălău ar fi început să aibă probleme cu părul în urmă cu mai mulți ani, așa că ar fi căutat, imediat, soluția. Mai ales că, precum ciupercile după ploaie, au răsărit clinicile de specialitate, iar Turcia părea cea mai bună alegere. Ar fi făcut pasul. Dar implantul nu ar fi avut sorți de izbândă. Nu s-ar fi lăsat păgubaș, iar peruca părea să fie rezolvarea. Nu însă una obișnuită.

 

Publicat: 17 oct. 2021, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă