Ce face Mariana Moculescu la 53 de ani. Cum reușește să strângă bani

Publicat: 10 Jun. 2021, 10:19 Vedete

Mariana Moculescu s-a reîntors în țară, iar acum și-a găsit liniștea pe toate planurile. Aceasta a avut o relație toxică în trecut cu un italian.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a avut parte de experiențe traumatizante alături de iubitul italian. După aproape 10 ani petrecuți în Italia, aceasta a decis să se reîntoarcă în România din cauza faptului că relația pe care o avea devenise toxică.

Mariana Moculescu a mărturisit faptul că în prezent muncește la o agenție de imobiliare și reușește să câștige bani pentru a-și plăti chiria și restul cheltuielilor. În prezent, fosta soție a lui Horia Moculescu locuiește în Capitală, punctează Cancan.

”Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea. Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară”, a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro.

Ce spune Mariana Moculescu despre fostul ei soț

Mariana Moculescu își aduce aminte destul de des relația pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale, despre care în acest moment are cuvinte de laudă. Mariana a recunoscut faptul că și-ar dori de la viitorul său partener să aibă câteva dintre calitățile pe care le-a avut fostul său soț.

”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu pentru sursa mai sus-menționată.

”În plus, trebuie să avem grijă de fiica noastră, Nidia, care i-a moștenit talentul muzical, și cu care am început să am o relație frumoasă. În fiecare dimineață îi trimit Nidiei câte un sms frumos, de genul: Ce face trandafirașul meu iubit?. Ieșim împreună, ne plimbăm, recuperăm timpul pierdut”, a completat Mariana Moculescu.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 10 Jun. 2021, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă