Ce fac vedetele internationale! Megan Fox are o siluetă de nota zece si Cameron Diaz e de nerecunoscut fără machiaj

Publicat: 15 Dec. 2016, 16:45 Vedete
Ce fac vedetele internationale! Megan Fox are o siluetă de nota zece si Cameron Diaz e de nerecunoscut fără machiaj

15Lady Gaga va avea rolul Donatellei Versace

Cântăreața va interpreta rolul designerului de modă Donatella Versace în serialul “American Crime Story”, în care, în sezonul trei, povestea se va concentra asupra uciderii lui Gianni Versace și a criminalului în serie Andrew Cunanan. Gaga şi Donatella Versace, care a preluat funcţia de designer principal a celebrei case de modă Versace, după moartea fratelui ei, sunt prietene apropiate. Lady Gaga a înregistrat şi o piesă cu titlul „Donatella” pentru albumul său din 2013, denumit „Artpop”.

Nicolle Scherzinger își menține silueta făcând sport zilnic

Multă lume se întreabă cum reușește cântăreața să aibă un trup atât de bine lucrat. Ei bine, Nicolle are mare grijă de silueta ei și asta pentru că în fiecare zi face sport, mai exact spinning, chiar la ea acasă. De asemenea cântăreață consumă cu regularitate pește și supă pentru a nu lua în greutate. Acum înțelegem motivul pentru care are o așa siluetă.

Sylvester Stallone e un domn bine

La cei 70 de ani pe care îi are, actorul se menține foarte bine. Zilele trecute acesta a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se plimba pe străzile din Los Angeles. Stallone este foarte pasionat de sport, așa că vârsta înaintată nu îl împiedică să meargă la sala de fitness unde se antrenează din greu, iar rezultatele se pot vedea cu ochiul liber.

Hilary Duff a dat iarna pe vară

Ce frumoasă e uneori viața de vedetă. În timp ce unii se pregătesc de iarnă, Hilary Duff se relaxează în valurile mării alături de noul ei iubit, intructorul de fitness, Jason Walsh, în Mexic, mai exact în Puerto Vallarta. Cei doi par foarte relaxați și degajați, iar dragostea plutește în aer.

Megan Fox are o siluetă de nota zece

Deși la sfârșitul verii, Megan a adus pe lume cel de-al treilea ei copil, pe nume Journey, vedeta arată foarte bine. Zilele trecute, actrița a fost fotografiată alături de niște prieteni în Beverly Hills, îmbrăcată într-o ținută sport care îi pune în valoare silueta. Megan Fox mai are doi copii: pe Noah (4 ani) și pe Bodhi (2 ani).

Cameron Diaz, de nerecunoscut fără machiaj

Multe dintre vedete se tem să își arate chipul fără machiaj și asta pentru că diferența este uriașă. Cameron Diaz nu are nici o problemă să meargă pe stradă fără nici o urmă de retuș, chiar dacă cu greu poate fi recunoscută. Mai mult, Cameron nu se sfiiește să se afișeze cât  mai mult cu putință fără nici un strop de machiaj.

Publicat: 15 Dec. 2016, 16:45 Vedete
Pe aceeași temă