Ce fac vedetele internationale! Cântăreața Kesha, o apariție dezastruasă pe plajele din Miami

Publicat: 16 Nov. 2016, 16:57 Vedete
Ce fac vedetele internationale! Cântăreața Kesha, o apariție dezastruasă pe plajele din Miami

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au făcut plajă în Mexic

Cei doi au petrecut o vacanță de 5 stele pe un iaht în Mexic, unde s-au distrat și au profitat din plin de timpul liber. Cu toate că că Michael Douglas pune cândva pe jar inima femeilor pentru felul în care arăta, iată că astăzi se pare că acest lucru nu se mai întâmplă, ce-i drept probabil că și vârsta destul de înaintată își spune cuvântul. La fel se întâmplă și în cazul Cathrinei Zeta-Jones, care până mai ieri mulți bărbați își doreau măcar o întâlnire cu ea. Michael Douglas(72) și Catherine Zeta-Jones(47) sunt căsătoriți de 16 ani și au doi copii, Dylan Michael (16 ani) şi Carys Zeta (13 ani).

Heidi Klum a ieșit cu copiii la plimbare, dar și-a uitat sutienul acasă

Actrița și cei doi copii ai săi au fost fotografiați în timp ce se făceau cumpărături într-un magazin din Hollywood, doar că Heidi se pare că și-a uitat acasă sutienul, spre deliciul privitorilor care au avut ce vedea. Heidi Klum și fostul soț, Seal, au trei copii: pe Leny(12), Joan(10 ) și Lou(7 ani) și Henry(7 ani).

Cântăreața Kesha, o apariție dezastruasă pe plajele din Miami

Dacă în fotografiile din revistele glamour arată perfect, iată că realitatea este cu totul alta. Kesha a fost fotografiată în Miami, acolo unde se relaxa în vacanță. Priveliștea oferită de ea nu este una tocmai plăcută, asta pentru că este plină de celulită și a pierdut definitiv lupta cu kilogramele în plus.

Allesandra Ambrosio face mișcare alături de fiica ei

Modelul și-a luat fiica și au plecat la plimbare cu bicicleta, dovadă că silueta subțire cu sport se menține. Oricum, ce poate fi mai plăcut și mai relaxant decât o plimbare în aer liber alături de fiica ta. Allesandra Ambrosio și omul de afaceri, Jaime Mazur sunt împreună din 2008 și au doi copii: Anja (8 ani) și Noah (4 ani).

Natalie Portman se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Actrița este în culmea fericirii pentru că în scurt timp va aduce pe lume cel de-al doilea ei copil. Actrița a fost fotografiată în timp ce făcea puțină mișcare și bineînțeles… un selfie. Chiar dacă mai are puțin și naște, Natalie Portman arată foarte bine. Din 2012, este căsătorită cu dansatorul francez, Benjamin Millepied, împreună cu care are un fiu, Aleph, în vârstă de 5 ani. După o perioadă în care au locuit la Paris, unde Benjamin a fost director al Baletului Operei din Paris, cei s-au mutat înapoi în Los Angeles.

Jennifer Lopez, îți ascunzi tristețea pe sub ochelari

Zilele trecute cântăreața a fost fotografiată în timp ce lua prânzul alături de prietenii ei, în Miami. Jennifer nu a schițat nici un zâmbet, iar mai mult decât atât pe toată durata întâlnirii a purtat ochelari de soare. Oare necazurile au năpădit-o?

Publicat: 16 Nov. 2016, 16:57 Vedete
Pe aceeași temă