Ce educație le oferă Simona Gherghe fiicei și băiatului ei și de ce i-a înscris la învățământul privat

Publicat: 21 apr. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Simona Gherghe a stabilit un ritual pentru copiii ei și spune că reprezintă un mod extraordinar pentru cei mici de a-și înțelege emoțiile. Este vorba despre practicarea recunoștinței, o metodă care dă rezultate și în rândul adulților, dar mai ales pentru copii, iar Simona Gherghe a observat schimbările chiar în familia ei.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima oară în mai 2017, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia, iar doi ani mai târziu a născut și un băiețel, pe Vlad Ioan. La șase ani, fiica vedetei dă dovadă de multe veleități artistice și probabil că acesta va fi drumul pe care îl va urma în viitor, iar pentru a le pune mai bine în valoare calitățile, vedeta Antena 1 a preferat să-i ducă la școli private.

Ce ritual au Simona Gherghe și copiii ei, seară de seară

Simona Gherghe încearcă să petreacă timp de calitate alături de copiii ei și le-a stabilit un ritual îndrăgit de cei mici. Seară de seară, înainte de culcare, stau cu toții de vorbă și povestesc ce au făcut în ziua respectivă, mulțumind totodată pentru lucrurile bune pe care le-au trăit.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile. Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie’, a povestit Simona Gherghe în podcastul Ilincăi Vandici.

Ce educație le oferă vedeta TV fiicei și băiatului ei și de ce i-a înscris la învățământul privat

Simona Gherghe a ales pentru copiii ei, Ana și Vlad, sistemul de învățământ privat și e mulțumită de alegerea făcută. Spune că nu îi plac foarte multe lucruri din școlile de stat și nu mai contează prețul plătit pentru școlile private, atâta timp cât cei mici sunt fericiți și bine educați.

Preferă să investească în educație, decât în haine și alte mofturi. „Eu nu-mi cumpăr poșete, mie nu-mi plac gențile, pantofii, eu nu cheltui bani pe genul acesta de lucruri care mie mi se par frivole. Știu copii de vârsta copiilor mei care știu branduri, ai mei habar nu au, nu știu și nici nu vreau să știe’, a declarat Simona Gherghe în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Foto: social media

Publicat: 21 apr. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×