Ce decizie radicală a luat Dan Cruceru la începutul anului. Prezentatorul TV este decis să își schimbe viața

Publicat: 16 Jan. 2021, 10:14 Vedete

Dan Cruceru a luat o decizie radicală la începutul anului! Fostul prezentator TV își dorește să slăbească, ba mai mult s-a apucat de o dietă strictă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Motivul pentru care a luat această hotărâre este unul destul de serios.

Fosta vedetă de la Kanal D s-a confruntat în trecut cu probleme de sănătate din cauza kilogramelor. Din acest motiv a decis că este momentul să facă o schimbare majoră și s-a lăsat antrenat de un fost concurent al reality show-ului pe care l-a prezentat.

„Am început un program serios de «reconstrucție», care presupune cură de slăbire, mâncare la cutie – regim personalizat, sală la greu. Merg de trei ori pe săptămână la sală și stau cam două ore – două ore și jumătate.

Mi-aș dori să ajung pe la 85 kg, acum am 91, și să scad nivelul de grăsime din corp de la 22 la 12%. Este o luptă pe care o port cu mine însumi, pentru că, până acum, nu mi-am impus nicio restricție alimentară. Mâncam orice, la orice oră, fără probleme de greutate. Doar că acum e momentul unei decizii mai hotărâte. Țin un regim de o lună, de 1.500 calorii, și primesc în fiecare dimineață cutia cu mâncarea pentru întreaga zi. Am fost nevoit să renunț la paharul de vin sau berea de seară, la semințe și alune.

Nu mănânc decât meniul pe care îl primesc acasă. Este delicios, dar cantitățile sunt foarte mici. Așa că s-ar putea să mor de foame, dar sunt ambițios și foarte curios de rezultate!”, a mărturisit Dan Cruceru, care pregătește noi proiecte profesionale.

Motivul pentru care Dan Cruceru nu mai prezintă Survivor România

“A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează.
Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult că oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.
Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a explicat fostul prezentator TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Jan. 2021, 10:14 Vedete
Pe aceeași temă