Ce cadou valoros a primit Florin Piersic în Dubai. Dan Negru l-a dat de gol!

Publicat: 23 Dec. 2021, 11:03 Vedete

Florin Piersic a fost recent în Dubai, împreună cu Dan Negru, unde cei doi au filmat Crăciunul pentru Antena 1. Au trăit momente unice acolo, iar, într-una dintre zile, celebrul actor s-a trezit invitat la ambasada României în Emiratele Arabe, unde a primit o sumă de bani cadou. 

Florin Piersic a ajuns la ambasda României din Emiratele Unite, iar acolo avea să aibă parte de o mare surpriză. A primit un costum de arab ”original”, de la un atașat de pe lângă instituție. A fost felicitat pentru întreaga lui carieră, i s-au spus multe, apoi și-a luat cadoul.

Dan Negru, prezentatorul de Antena 1 care a filmat scenele de la Crăciunul cu Florin Piersic, avea să divulge totul. ”Am fost peste tot cu Florin, e prietenul meu. A ajuns la ambasadă, iar acolo un atașat al acesteia, din Emirate, i-a dat acest cadou. Face vreo 1.000 de euro. Chiar glumeam, Florine, e ceva acolo”, a spus Dan Negru. mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Florin Piersic se deplasează tot mai greu

Pentru că și-ar dori să parcheze mai aproape de casa sa, Florin Piersic (85 de ani) a solicitat Primăriei Cluj-Napoca un loc de parcare pe strada Nicolaus Copernicus. Anii au trecut și marele actor ar vrea ca efortul pe care îl face să fie ceva mai mic, dacă este posibil.

Totuși, răspunsul primit de Florin Piersic din partea autorităților a fost unul negativ. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: în acea zonă, drumul nu este suficient de lat. În chestiunea atât de importantă pentru îndrăgitul actor s-a implicat și primarul Emil Boc.

Edilul Clujului a transmis că a găsit o soluţie, chiar dacă nu a spus încă despre ce este vorba, scrie Ştiri de Cluj.

Acolo este o problemă că lăţimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri şi nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluţie, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelenţa sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a spus primarul Emil Boc.

Publicat: 23 Dec. 2021, 11:03 Vedete
Pe aceeași temă