Ce bătăi de cap îi dă George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub: “Uneori munca mea e mai grea…”

Publicat: 06 mart. 2022, 19:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

Viviana Sposub trece prin cea mai favorabilă perioadă profesională și va face echipă cu Bursucu și George Tănase pentru matinalul “Dimineaţa cu noi”, care va începe din 14 martie la Kanal D. Cum va face față noii provocări dar și cât de bine îi merge pe plan personal, în relația cu George Burcea, Viviana Sposub a povestit într-un interviu. 

Reporter: Viviana, din 14 martie te vedem la TV, la Kanal D, la matinalul “Dimineaţa cu noi”, alături de Bursucu și George Tănase! Cum ai primit această veste?

Evident că am fost extrem de fericită atunci când mi s-a propus acest proiect. Sunt foarte recunoscătoare pentru toată această perioadă în care mi se întâmplă lucruri frumoase pe plan profesional. Abia aștept să începem matinalul!

Cine te va trezi pe tine în fiecare dimineață?

Nu știu cum sunt mamele voastre, însă mama mea mă sună întotdeauna când știe că am ceva de făcut. Vrea să fie sigură că mă trezesc și îmi încep ziua bine, așa că mă bazez pe ea și în perioada ce urmează.

Care este plăcerea ta vinovată, micul dejun la pat sau cină târzie?

Și una și cealaltă. Îmi place tare mult să mănânc la orice oră din zi sau din noapte. Vin după o perioadă cu “Bravo, ai stil!” în care am fost foarte stresată și nu am reușit să mă alimentez cum trebuie, așa că acum trebuie să recuperez.

Viviana Sposub: ”Uneori munca mea e mai grea…”

Cine spală vasele cel mai des la voi acasă?

George e cu gătitul pentru că se pricepe de minune, iar eu sunt responsabilă cu ceea ce ține de curățenie în bucătărie. Vreau să vă spun că uneori munca mea e mai grea, pentru că el gătește în cantități foarte mari și îi place să folosească absolut toate vasele de care dispunem.

Ce nu se știe încă despre tine? Ai o anumită temere sau o fobie?

Nu conduc. Nu pentru că nu am carnet, ci pentru că mi-e foarte teamă. Am încercat să iau câteva cursuri de condus și în București, însă nu am reușit să fac față traficului.

Cum stă Viviana Sposub cu adrenalina?

Munca mea se bazează pe adrenalină. Sunt o persoană foarte emotivă și de fiecare dată când sunt pe scenă sau în fața camerelor de luat vederi trăiesc cele mai intense emoții. Așadar, când îmi petrec timpul liber, aleg variante mai relaxante. Totuși am îndrăznit să sar cu parașuta… chiar de două ori!

”O parte din visul meu s-a împlinit!”

Cum îți place să descrii relația ta cu George? Te împlinește?

Sunt într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru că am lângă mine o persoană care mă susține în tot ceea ce fac și pe care, la rândul meu, o susțin la fiecare pas. Rezonez cu el la aproape toate capitolele și creștem relația de la lună la lună. Nici nu îmi vine să cred când au trecut 1 an și 7 luni!

Ce îți dorești tu, pe viitor, pe plan personal? Te vezi căsătorită cu George Burcea?

Îmi doresc să fim bine, să fim sănătoși. Îmi doresc ca perioada de zbucium să se încheie curând. Nu îmi fac planuri, mă bucur de clipă!

Dar profesional vorbind, care este visul tău?

O parte din visul meu s-a împlinit! Când eram mică îmi doream să devin prezentatoare sau cântăreață. Mă bucur acum de un post de prezentator TV la una dintre cele mai urmărite televiziuni din țară. Sunt extrem de împlinită! Îmi doresc, totuși, să continui și pe partea muzicală. Atunci se va îndeplini visul în întregime!

 

 

Publicat: 06 mart. 2022, 19:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă