Ce au pus la cale Cuza și Emi după ce au terminat filmările pentru Asia Express

Publicat: 11 nov. 2021, 11:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Ce au pus la cale Cuza și Emi după ce au terminat filmările pentru Asia Express

Cuza și Emi, doi dintre cei trei componenți ai vestitei trupe ”Noaptea Târziu”, și-au dat întâlnire la terasă, pentru a pune, între altele, ”ordine” în emisiunea care i-a făcut celebri. Ziua în amiaza mare s-a petrecut totul, când, la o cafeluță sau un suc, vedetele au avut chiar și ”vizitatori”.

Cuza și Emi și-au plănuit ieșirea, zilele trecute. O terasă din ”Dorobanți” a fost aleasă de cei doi vloggeri ai trupei care cucerea internetul chiar de la apariție, în 2014. Ajunși acolo, Cuza și Emi s-au instalat la masă și au comandat. Servirea a fost ireproșabilă, iar băieții au trecut la treabă.

Poate un nou proiect difuzat într-un târziu de noapte, poate, pur și simplu, a fost o relaxată întâlnire, în care fiecare și-a povestit ultimele peripeții. Cert este că pe la masa lor s-au perindat cunoscuți, care, musai, au vrut să-i salute și să schimbe câteva cuvinte cu doi dintre celebrii băieți de la ”Noaptea Târziu”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce nu s-a văzut la Asia Express

Întrebați care au fost cele mai dure momente din competiție, Emi a dezvăluit că el și Cuza au stabilit două recorduri. Au stat peste patru ore la autostop și au căutat cazare până după miezul nopții. Acestea au fost clipele extrem de dificile pentru ei.

Pentru mine şi Cuza cel mai greu a fost autostopul! Plus distanţele imense parcurse în Turcia. Pentru doi băieţi, în plină pandemie şi cu toate rigorile impuse de lockdown, a fost cumplit! Şi am mai sesizat ceva, era imposibil să nu existe o regulă destul de clară: dacă se întâmpla să avem noroc cu autostopul, era clar că ghinionul se muta la cazare şi invers! Am înregistrat şi nişte recorduri, demne de toată lauda: patru ore de stat la autostop, respectiv record de căutat cazare – până la 1.30 dimineaţa”, a declarat artistul.

Publicat: 11 nov. 2021, 11:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă