Ce a primit Smiley de la Gina Pistol. Blondina și-a surprins iubitul cu un cadou inedit

Publicat: 26 Dec. 2019, 13:18 Vedete

Anul acesta, Gina Pistol a avut grijă ca apropiații ei să fie cu adevărat surprinși de sărbători. Chiar dacă vedeta a fost plecată în Filipine și Taiwan pentru filmarea show-ului „Asia Express”, prezentatoarea s-a asigurat că are timp să cumpere cadouri pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

De câțiva ani încoace Gina Pistol nu mai are timp să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă. Plecată pentru 3 luni pentru filmările show-ului „Asia Express” frumoasa prezentatoare a hotărât să facă cumpărături pentru cei dragi chiar din țările în care filmează, exact ca anul trecut, pentru a fi pregătită.

Smiley, a fost surprins cu un cadou inedit de Crăciun

Frumoasa blondină a mărturisit într-un interviu pentru libertatea.ro că le-a cumpărat celor dragi cadouri din Filipine atât anul trecut, cât și anul acesta. Totodată, Gina a mărturisit că hainele și make-up i-au ocupat foarte mult loc în bagaj așa că le-a luat prietenilor și iubitului obiecte mici, suveniruri.

„Noi ne întoarcem în țară cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă, așa că majoritatea cadourilor de Crăciun le achiziționez fie de aici, din Asia, dacă am puțin timp, fie recurg la varianta shopping-ului online. 

Pentru că nu am suficient loc în bagaje, iar hainele și produsele pentru make-up îmi ocupă foarte mult loc și sunt și foarte grele, mă limitez la suveniruri cât mai mici, deși sunt tentată să iau câte o amintire din fiecare loc”, a spus Gina Pistol pentru sursa menționată.

Publicat: 26 Dec. 2019, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă