Ce a păţit Dana Rogoz în aeroport, cu puţin timp înainte de a pleca în vacanţă: „După această prima peripeţie…”

Publicat: 29 iun. 2021, 13:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Rogoz a plecat într-o binemeritată vacanţă, alături de familia sa. Actriţa şi soţul, au hotărât să îşi petreacă timpul liber de anul acesta în formulă completă cu cei doi copii, în Grecia. Vacanţa nu a fost lipsită de peripeţii, iar celebra actriţă a povestit pe reţelele de socializare ce au păţit chiar înainte de a se urca în avion.

Dana Rogoz a început să le povestească prietenilor săi virtuali faptul că este pentru prima dată când plecă alături de copiii săi într-o vacanţă. În ceea ce priveşte destinaţia, deşi şi-ar fi dorit să îşi petreacă timpul într-o altă locaţie, într-un final au ales Grecia.

“Azi plecăm în prima noastră vacanţă cu doi copii în afara ţării, în Grecia, mai precis în Zakynthos. Sunt super entuziasmată şi curioasă şi puţin temătoare, dar şi fericită că în sfârşit se întâmplă!

Dacă nu era pandemie, am fi călătorit mult mai mult până acum şi sigur ne-am fi aventurat până mai departe. Când eram însărcinată mă visam cu amandoi undeva în Asia, într-un food court, mânjiţi de zeama fructelor proaspete. Dar acum Grecia suna aşa exotic!”, a povestit Dana pe blog.

Mai mult decât atât, actriţa le-a povestit acestora ce s-a întâmplat în momentul în care au ajuns în aeroport.

“Am ajuns la aeroport. Am scos toate bagajele din maşina care ne-a adus, doar că am uitat o cutie cu pizza sus, pe capota ei. Era o pizza pe care o comandasem acasă, dar pe care nu apucasem să o mâncăm înainte de a pleca spre aeroport. „PIZZAAAA!” a strigat Vlad după maşina care pleca împreună cu ea. Radu s-a repezit să o recupereze, moment în care pălăria i-a scăpat în stradă. „Zici că suntem din desene animate”, a concluzionat Vlad, râzând, pe buna dreptate. Şi aşa binedispuşi cum eram după această prima peripeţie, de început de vacanţă, l-am rugat pe Radu să ne facă repede nişte poze în faţa aeroportului. Şi toate au ieşit asa. Nu, nu trebuie să vă schimbaţi dioptria, aşa sunt ele… mai speciale. Hai ca am început bine prima noastră vacanţă în afara ţării în această formulă”, a mai spus îndrăgita actriţă.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 29 iun. 2021, 13:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă