Ce a lucrat Pepe în trecut, înainte să devină cântăreț! ”Niciodată nu mi-a fost rușine”

Publicat: 11 Sep. 2020, 13:23 Vedete

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și întotdeauna a reușit să capteze atenția celor din jur, atunci când fie cântă, fie povestește.

Dar viața nu a fost ușoară nici pentru el, căci înainte să devină un cântăreț de succes, Pepe a lucrat cu totul altceva. Nu a avut mereu tot ce are acum și nu îi este nicio secundă rușine cu ceea ce a făcut în trecut.

Pentru a pune un ”ban la ciorap”, Pepe a lucrat în mai multe domenii, de la ospătărie, până la vânzător: ”Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, arată Cancan.

Pepe a fost nevoit să își anuleze concertul

Pepe se pregătea seară cu o energie debordantă pentru primul concert în aer liber din București, însă a fost nevoit să îl anuleze din cauza unor probleme de sănătate.

„Mai mult decât mine nu cred că şi-a dorit cineva ca să fiu pe scenă la FamilyFest Island şi să facem o mare petrecere aşa cum ştiam noi că se face. Dar uite că nu a fost posibil. Am dormit cu aerul condiţionat şi am mai şi băut rece şi am rezolvat vocea. Dar îmi revin eu şi pe 13 septembrie promit că voi fi în mare, mare formă. Încerc să îmi aduc aminte când sau dacă s-a mai întâmplat să se anuleze sau să reprogrameze un concert din cauza mea şi nu cred că există un alt exemplu.

Este prima oară cred, în 21 de ani de carieră când pur şi simplu nu se poate cânta, nu pot cânta şi eu zic că este şi ultima oară fiindcă de aici încolo voi fi mult, mult mai atent deşi şi înainte aveam grijă. Îmi pare rău, îmi cer scuze şi mulţumesc mult, mult de tot pentru înţelegere. Revenim în septembrie cu forţe noi şi promit eu că totul va fi de două ori mai bine, cel puţin”, a declarat artistul.

Publicat: 11 Sep. 2020, 13:23 Vedete
Pe aceeași temă