Ce a declarat tatăl lui Meghan Markle, după ce Ducesa de Sussex și Prințul Harry au făcut dezvăluiri în interviul cu Oprah: ”Cu toții facem greșeli”

Publicat: 10 mart. 2021, 14:51 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, Meghan Marle și Prințul Harry au fost prezenți într-un interviu găzduit de celebra Oprah Winfrey. Declarațiile pe care le-au făcut au generat un ”val” de opinii și declarații din partea multor persoane, una dintre acestea fiind chiar tatăl Ducesei de Sussex. Thomas Markle a mărturisit că ”cu toții facem greșeli”.

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a făcut declarații după ce Ducii de Sussex au luat parte la interviul cu Oprah. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte de interes.

”În cele din urmă, Meghan și Harry nu mi-au mai vorbit în niciun fel.(…) Când spun ei că profit de presă, practic ce fac este să ofer presei o poveste. Dacă ei nu-mi vorbesc timp de 30 de zile, ofer altă poveste jurnaliștilor. (…) Mi-aș fi dorit să nu fi făcut acel lucru, dar este și altceva la mijloc: Nimeni nu ne-a protejat familia. Eram atacați. Nimănui nu i-a păsat de noi. (…) Cu toții facem greșeli. Dar n-am jucat niciodată biliard dezbrăcat. Niciodată nu m-am costumat în Hitler. (…) Este posibil să fi fost o întrebare prostească din partea cuiva care nu înțelege, știi. O persoană de culoare se căsătorește cu o persoană albă. Ce obții? Nu știi, va fi un bebeluș”, a declarat Thomas Markle, arată VIVA.

De ce Meghan Markle s-ar fi gândit la suicid

Așa cum a mărturisit și Meghan Markle, soția Prințului Harry a suferit momente depresive atunci când se afla la Palatul Regal, ba chiar s-ar fi gândit la suicid. Dezvăluirile despre viața lor sunt ”picante”, informații care, cu siguranță, vor înfuria opinia publică. Meghan Markle a recunoscut că:”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”. Evident, celebra Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigașe: ”Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 10 mart. 2021, 14:51 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă