Caz halucinant în Râșnov! Un bărbat mort de doi ani a fost sancţionat pentru încălcarea restricţiilor în pandemie!

Publicat: 01 Mar. 2021, 12:34 Arhiva
Caz halucinant în Râșnov! Un bărbat mort de doi ani a fost sancţionat pentru încălcarea restricţiilor în pandemie!

Un bărbat care a murit în urmă doi ani a fost sancţionat de poliţiştii locali din Râşnov pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00 fără declaraţie pe propria răspundere. Autorităţile locale susţin că este vorba despre o eroare, însă a fost deschisă și o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a întâmplat în luna ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului în urmă cu câteva zile.

Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”

Ce spun autoritățile despre acest caz

Primăria din oraşul Râşnov susţine că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

„În primul rând nu este vorba despre o amendă ci despre un averisment. Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliţiei Locale a completat numele şi prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact, la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenţi, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoştea pe cei doi, care erau fraţi şi de aceea s-a produs greşeala respectivă”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii Primăriei Râşnov.

Autorităţile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliţiei Locale Râşnov care a comis eroarea va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină şi ar putea fi sancţionat.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 Mar. 2021, 12:34 Arhiva
Pe aceeași temă