Caută ieșirea din banal? Cheloo&Bendeac, într-un schimb de vicii… nimic anormal

Publicat: 18 Feb. 2020, 21:36 Vedete

Ce fac cei doi jurați de la iUmor în pauzele dintre filmări? Schimb de vicii, că doar nu de timbre. E greu de crezut că le este drag să împartă același aer (fie el și toxic, de țigară), dacă judecăm după săgețile otrăvite pe care și le aruncă în timpul emisiunii, însă, ce să vezi? Petrec mai mult timp împreună decât ați crede. 

Jurații emisiunii iUmor au fost surprinși de paparazzii CIAO.RO în flagrant! Probabil că lui Cheloo îi dă puțini fiori această exprimare, ținând cont că i s-a fluturat o condamnare pe la nas pentru deținere și trafic de ilegale.

Dezbrăcați de aroganțe, în hanorace negre, pe care Cheloo și-a scris mare, cât China, ”BEȚIV” (:))) nu judecăm!), aceștia au servit o porție lungă de țigări, în spatele studioului de filmare… lângă un tomberon. Ne gândeam că merită menționat acest detaliu, cei doi nefiind probabil deranjați de asta, ținând cont ce jurizează de multe ori.

Domnul actor și domnul rapper și-au servit țigara de după (filmare) laolaltă cu cei care se laudă prin Antenă că sunt colegi cu ei. Și chiar sunt. Le-au oferit privilegiul, pentru foarte puțin timp, să tragă cu urechea la discuția lor, ca apoi să se mute, Cheloo mai mult pe balans, într-un colțișor mai retras, de parcă își vindeau chestii pe sub mână. Cheloo a tresărit iar la faza asta, cu siguranță!

Putem să credem oare că relația dintre Mihai Bendeac și Cheloo a depășit bariera colegială? Oare despre ce au vorbit aceștia? Despre ofertele din Lidl sau despre digitalizarea învățământului românesc? Nu vom afla niciodată.

Cheloo, Mihai Bendeac și Delia, jurați în sezonul 8 la iUmor

Cheloo, Mihai Bendeac și Delia continuă să fie jurați în cel de-al optulea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1. Cei trei artiști sunt în căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

Delia, despre colegii ei de la iUmor

Artista a vorbit deschis despre relația dintre ea, Mihai Bendeac și Cheloo pe platourile de filmare.

 „Mihai Bendeac și Cheloo sunt foarte cuminți, drăgălași. Față de primul sezon de iUmor pentru care am filmat împreună cred că acum sunt mai puține certuri între noi, cred că ne-am maturizat într-un final cu toții „, a declarat Delia, a treia jurată iUmor, cu ceva timp în urmă.

Publicat: 18 Feb. 2020, 21:36 Vedete
Pe aceeași temă