Catrinel Sandu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare suferință din viața ei: ”Poate niciodată nu o să trec peste…”

Publicat: 21 Mar. 2021, 10:19 Vedete

Viața lui Catrinel Sandu s-a schimbat radical după ce tatăl său a decedat. Pierderea părintelui său a fost un moment care a lăsat urme adânci în sufletul vedetei, care mărturisește că nu și-a putut reveni nici în prezent deși au trecut aproape doi ani de la nefericitul eveniment.

În vara anului 2019, Catrinel Sandu trecea prin cel mai greu moment din viața sa: decesul tatălui său. Vedeta povestește că durerea nu s-a stins deocamdată și probabil mai are nevoie de mult timp pentru a trece peste.

„E un subiect foarte delicat și nu-mi place să vorbesc foarte tare despre el, dar a fost și e o experiență foarte grea. O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste, dar îi simt prezența alături de mine în fiecare zi. Am avut o relație foarte specială…

Am avut o perioadă în care l-am visat destul de mult. Chiar la câteva săptămâni, o lună, după ce a decedat, dar în ultima vreme, chiar aproape de a ne muta, au fost ultimele dăți când l-am visat”, a declarat Catrinel Sandu la postul de televiziune Antena Stars.

Catrinel Sandu a primit un ”semn divin” din partea tatălui decedat

Vedeta și familia ei s-au mutat în casă nouă, în iulie 2020. Catrinel Sandu a povestit că într-o cameră în care era imposibil să intre ceva, a descoperit o pasăre albă, fiind sigură că este un semn divin venit din partea celui care i-a fost tată și prieten.

„Este un spațiu aflat în mijlocul casei în care se află un jacuzzi și o mini piscină, dar cumva este imposibil să ajungi în spațiul respectiv pentru că totul e închis, iar în momentul în care am făcut turul casei în acel spațiu era o pasăre, nu chiar un porumbel, o pasăre albă. O pasăre care se găsește aici în Florida. A fost un moment în care nimeni nu a știut cum să reacționeze, nici măcar agenta pentru că acea cameră era închisă și nu exista niciun loc deschis prin care pasărea să poată ajunge acoo. Sunt sigură că el a contribuit și ne-a ajutat să reușim să luăm această casă și a fost mereu și este lângă mine”, a mai spus Catrinel Sandu pentru Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Mar. 2021, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă