Catinca Roman, dezvăluiri despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: ”Știu că a trecut prin niște momente…”

Publicat: 17 Feb. 2021, 10:37 Vedete

Catinca Roman a făcut declarații după ce sora sa, oana Roman, a divorțat oficial de Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că o sprijină pe sora sa în aceste momente dificile.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial, după ce s-au separat în urmă cu mai bine de o lună. Cei doi au împreună și o fetiță de care se ocupă în continuare amândoi exact cum o făceau până acum.

”Am divorțat amiabil la notar. Dragii mei din respect față de voi comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere”, mesajul pe care Oana Roman l-a publicat după ce ea și Marius au semnat acetele de divorț.

Sora mai mare a Oanei Roman a făcut câteva dezvăluiri despre divorțul dintre vedetă și Marius Elisei

Deși cele două nu au avut până acum timp să se vadă și să discute mai pe larg situația, Catinca a transmis că o va susține pe sora sa indiferent de deciziile pe care le ia.

”Nu am vorbit în mod specific. Știu că a trecut prin niște momente și că urma să facă acest lucru. Oana este foarte ocupată, după cum bine știți și nu am apucat să ne întâlnim noi două să stăm la o cafea, ca fetele. Eu respect valorile fiecăruia și fiecare știe mai bine ce-și dorește și cum își organizează viața sau ce principii are. Din punctul meu de vedere e la fel de bine să fii căsătorit și la fel de bine să fii necăsătorit”, a explicat Catinca Roman, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, Catinca Roman a mai spus că Oana Roman va vorbit despre motivele divorțului la momentul potrivit.

”Nu pot să vorbesc în numele Oanei. Sunt sigură că o să spună ea la momenul potrivit și când o să simtă să spună acest lucru, pentru că întotdeauna a fost foarte deschisă și foarte asumată. Am fost lângă ea cât am putut. Ea este extrem de ocupată, muncește foarte mult, o are și pe cea mică la o vârstă în care are nevoie de atenție și sunt foarte multe activități. Cu siguranță vom găsi momentul nostru să stăm de vorbă. Oricum eu o susțin în orice hotărâre ar lua sau a luat și sunt alături de ea cât pot”, a declarat Catinca Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Feb. 2021, 10:37 Vedete
Pe aceeași temă