Câți bani trebuie să plătească George Buhnici după declarațiile scandaloase despre celulită și soția ”minoră”

Publicat: 31 aug. 2022, 15:07 Autor: Maria Apostol Vedete

George Buhnici a fost sancționat de CNDC, după declarațiile controversate făcute la adresa femeilor cu ”celulită și vergeturi”. Acesta trebuie să plătească acum o amendă usturătoare!

După ce declarațiile făcute de George Buhnici, în care le spunea femeilor cu ”celulită și vergeturi” că ar trebui să mai treacă pe la ”săliță”, au făcut înconjurul internetului, CNDC a luat atitudine și l-a amendat pe vlogger.

Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)”, se arată în comunicatul CNDC.

George Buhnici: ”Mai mergeţi pe la sală, fetelor!”

În luna iulie a acestui an, George Buhnici a declanșat un val de contorverse pe marginea unui interviu pe care l-a acordat de pe plajă. El a vorbit despre aspectul fizic al femeilor care se afișează cu ”celulită și ”vergeturi”.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

El a continuat spunând că „șansa vieții mele e o soție care arată ca o minoră”.

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Publicat: 31 aug. 2022, 15:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă