Câți bani primește Meghan Markle dacă divorțează de Prințul Harry!

Publicat: 25 Nov. 2019, 11:21 Vedete

După ce au oferit un interviu sincer în care au vorbit despre problemele cu care se confruntă și presiunea la care au fost expuși, Prințul Harry și Meghan Markle au atras după sine dezaprobarea celorlalți membri ai familiei regale britanice care i-a renegat în ultima perioadă. 

Unul dintre cele mai evidente indicii care confirmă faptul că cei doi soți nu se mai află în relații cordiale cu ceilalți membri ai Casei Regale îl reprezintă faptul că Meghan și Harry nu vor petrece Crăciunul cu restul familiei, așa cum cere tradiția.

Încă de la debutul relației lor, Meghan a devenit ”mărul discordiei”, iar Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie care a dat de gol această neîncredere în nora ei. Presa mondenă din Marea Britanie scrie că aceasta i-ar fi obligat pe cei doi să semneze un contract prenupțial chiar în ziua în care s-au căsătorit religios.

Potrivit people.com, care citează surse din anturajul familiei regale, Harry si Meghan au semnat contractul cu cateva zeci de minute înainte să intre în capela St. George. Aceleași surse citate de People au mai spus că Harry s-a opus tot timpul ideii de contract prenupțial, însă a trebuit să se conformeze dorinței Reginei, la fel cum a făcut și Meghan.

Moștenitorii fac diferența

Contractul ar fi fost semnat chiar în prezența Fionei Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Regatul Unit. Shackleton s-a ocupat și de divorțul Prințului Andrew de Sarah Ferguson, dar și de cel dintre Prințesa Diana și Printul Charles. Celebra avocată l-a reprezentat în instanță și pe Paul McCartney (Beatles) atunci când a divorțat de Heather Mills. Cazul s-a soluționat în cel mai fericit caz pentru artist, el plătindu-i lui Mills doar 30 de milioane de dolari, deși ea ceruse 160 de milioane

Averea lui Meghan se situează în jurul sumei de 5 milioane de dolari, iar Harry are 40. Avocatul Jeremy D. Morel a făcut o analiză pentru TMZ și a spus, cu acea ocazie, că un contract prenupțial e recunoscut în instanță, însă poate să nu influențeze decizia unui judecător.

Cu alte cuvinte, contractul poate specifica ca Meghan să nu primească bijuterii cu valoare istorică, de exemplu. Însa un avocat foarte bun ar putea să influențeze decizia judecătorului și Meghan să primească totuși acele bijuterii. În plus, banii cu care s-ar alege Meghan depind și de moștenitorii pe care îi va aduce în familia regală.

 

Publicat: 25 Nov. 2019, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă