Câți bani încasează lunar Cheloo, unul dintre jurații emisiunii ”iUmor” de la Antena 1

Publicat: 29 Jul. 2020, 11:34 Vedete

Celebrul Cheloo de la Paraziții, unul dintre jurații emisiunii ”iUmor” de la Antena 1, este un artist foarte respectat și care știe cum să scoată bani frumușei din ceea ce face.

Cătălin Ștefan Ion are un venit consistent, chiar dacă în ultimele luni de zile nu a mai putut susține concerte din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult decât atât, Cheloo încasează o sumă frumușică de la televiziunea din care face parte, iar potrivit bilanțului anual depus la Ministerul Finanțelor, firma lui a încasat 200.000 de euro. Practic, Cheloo are un venit lunar de cel puțin 16.600 de euro, scrie GSP.

Cheloo, revoltat! ”O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi…”

Artistul susține că nu va mai purta mască de protecție, precizând acest lucru prin hashtagul #refuzdebotnita, și, de asemenea, dorește să cumpere de la supermarket pâine, carne, lapte, brânză și alte alimente de bază. Totodată, îl critică și pe secretarul de stat, Raed Arafat.

”Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunăstarea lui Arafat.

Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.
Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.
O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid plăcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.
Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, este mesajul postat pe Facebook.

Publicat: 29 Jul. 2020, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă