Câți bani cere Ștefan Bănică Jr la un concert, în 2024: „Este foarte bun în ceea ce face”

Publicat: 20 mai 2024, 15:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România cu o carieră de peste trei decenii în lumina reflectoarelor, motiv pentru care tariful său la evenimente este unul pe măsură. Recent s-a aflat câţi bani cere artistul pentru un spectacol.

Ștefan Bănică Jr. este un artist complex, cu un repertoriu bogat şi un spectacol scenic unic. La 56 de ani, cântăreţul reuşeşte să umple săli de concerte, iar de fiecare dată pregăteşte lucruri noi pentru publicul său.

Câți bani cere Ștefan Bănică Jr la un concert, în 2024

Impresarul Radu Baron, care lucrează de ani buni cu Ștefan Bănică Jr, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce onorariu are artistul. Pentru un eveniment cum ar fi Zilele Orașului, cântărețul are un tarif de 15.000 de euro, potrivit impresarului.

Deşi pentru mulţi această sumă este uriaşă, impresarul explică faptul că artistul vine cu toată echipa lui și face un show complet.

”Ștefan are un onorariu în jur 15.000 de euro, plus TVA. El vine, însă, pe acești bani cu toată echipa, cu trupa lui. Publicul te iubește când faci spectacol bun, când ai atitudine, când ești serios. Iar Ștefan Bănică Jr. este foarte bun în ceea ce face, pune suflet, acesta este marele lui secret.

Ștefan Bănică Jr. este bun, are clasă, să nu uităm că este actor de teatru, actor de cinema, dar și solist vocal, cu dansatoare, cu backing-vocals. Își merită cu prisosință fiecare bănuț, este unul dintre cei mai complecși artiști din România. Se ia foarte serios, doar e băiatul lui Ștefan Bănică senior! De mic este crescut în această lume artistică, de film, televiziune și teatru. Numai când vezi afișul concertelor lui, știi că te vei bucura de un spectacol grandios, cu invitați speciali, un show care are toate ingredientele”, a spus Radu Baron, pentru Playtech Știri.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 mai 2024, 15:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×