Ce sumă exorbitantă a plătit Florin Salam pentru ca mireasa lui să poarte un colier-unicat la nuntă

Publicat: 09 iun. 2022, 09:44 Autor: Maria Apostol Vedete

Despre nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre s-a vorbit numai la superlativ. Artistul nu s-a uitat la bani atunci când a organizat evenimentul, iar dovadă o face și investiția într-o bijuterie extrem de scumpă pe care i-a cumpărat-o frumoasei sale soții.

Roxana, soția lui Florin, care-i este alături de peste opt ani, a strălucit în acea zi de 1 iunie de neuitat. Colierul vintage de 100.000 de euro de la gâtul ei are povestea lui.

Este o piesă unică, făcută în Italia și are culoarea E, a doua pe scara valorilor. Adică, diamantul este aproape incolor, numai urme mici de culoare pot fi detectate de un expert în domeniu.

Colierul pe care Roxana Dobre l-a purtat în acea zi magică pentru ea este o piesă rară, iar pietrele prinse în el dau o mare energie pozitivă. De altfel, milionarii din America preferă astfel de coliere. Mai multe detalii citiți pe CANCAN.RO.

Roxana Dobre a purtat o rochie de mireasă din colecția designerului Cristina Săvulescu

Soția lui Florin Salam a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, că își merită din plin titulatura de “Regina” showbiz-ului românesc. În ziua nunții, partenera lui Florin Salam a făcut, pur și simplu, senzație, iar imaginile vorbesc de la sine. Superba brunetă a fost, așa cum era de așteptat, în centrul atenției.

Rochia pe care Roxana Dobre a purtat-o la marele eveniment este o creație semnată de Cristina Săvulescu, cea mai în vogă și cunoscută creatoare de modă din România.

Rochia a fost o adevărată capodoperă, mulată, tip-sirenă, cu corset în partea de sus, unică, făcută la comandă. Coafura pentru care a optat mireasa este simplă, cu coc și cu cărare pe mijloc.

Publicat: 09 iun. 2022, 09:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă