Cătălin Scărlătescu s-a oprit din jurizare la Chefi la cuțite. I s-a făcut rău de la un preparat și a plecat din platou

Publicat: 26 sept. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Concurenții au trecut prin probe de foc în prima seară de bootcamp la Chefi la cuțite. Probele au pus la încercare abilitățile și rezistența celor 120 de participanți, dar se pare că și jurații au trecut prin clipe… grele. Mai exact, lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău după ce a degustat un preparat. 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au de luat decizii impotante în această perioadă. Jurații își formează acum echipele cu cei mai buni concurenți care să îi ducă în marea finală. Pentru cei care s-au înscris există o presiune mare și asta pentru că doar acum mai au șanse să facă parte dintr-o echipă. Din acest motiv, toți dau tot ce au mai bun în bucătărie.

La prima probă, concurenții au avut de preparat un sandviș cald. Deși cerința nu le-a ridicat probleme, lucrurile s-au complicat atunci când juratul Cătălin Scărlătescu a gustat dintr-un preparat.

Cheful a acuzat o stare de greață, din cauza mâncărurilor pe bază de ou, și s-a întors spre două concurente, cerându-le ajutorul.

„Eu nu mai pot cu ou… Îmi trebuie o pauză măcar. Ia, trage-mă și pe mine pe mână, că nu mai pot de la ouăle alea. Mi se face rău!”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu colegului săi Florin Dumitrescu.

„Cere o pauză”, a spus Florin Dumitrescu.

Imediat, Cătălin Scărlătescu s-a întors spre două concurente și le-a cerut să îi facă o frecție la mâini.

Florin Dumitrescu, dat afară pentru că a furat + Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, considerați bucătari amatori
Juraţii de la Chefi la cuţite

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre prietenia cu Bontea şi Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu și-a deschis sufletul în podcastul lui Mihai Morar şi a mărturisit că nu poate spune că are o prietenie cu Sorin Bontea sau Florin Dumitrescu. Iubitul Doinei Teodoru susţine că cei doi ar fi chiar geloşi pe succesul lui.

„Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei.

Acum foarte mult timp, când am cunoscut-o prima dată în viața mea pe Mona Segall (n.r. – producător de televiziune), ea mi-a spus așa: ”Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta.” Bontea și cu Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei fac front în fața mea.

Am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou și au venit trei oameni: ”Vreau să fac poză cu tine!” ”Păi și cu ei doi?” ”Nu””, a explicat vedeta în cadrul podcastului „Fain și Simplu”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 sept. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă