In urma cu aproape 3 ani, vedeta de la Antena 1 cantarea 123 de kg.
Catalin Scarlatescu a slabit considerabil! Acesta nu a facut un efort major, ci minor. A renuntat la paine, unul din alimentele lui de baza. Chef Catalin Scarlatescu a marturisit ca era adeptul sendvisurilor. Si asta pentru ca e mancarea unui burlac adevara si se fac si rapid.
De cand a renuntat la paine, a devenit mai atent cu produsele cumparate. Acesta sustine ca trebuie sa fim foarte atenti pe ce dam banii, cand mergem in supermarket. In prima luna de dieta, acesta a dat jos 20 de kg.
„Am slabit pentru ca nu am mancat paine, nu ca vrea sa ma ia Gina Pistol de barbat. Preferam un sendvis cu mezeluri, toti mancam, dar am uitat sa gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi”, a declarat Catalin, la lansarea unor produse alimentare din carne.
„Eu îmi aduc aminte că acum trei luni și jumătate aveam 123 de kilograme. Eram un taur așa și într-o lună de zile am ajuns la 100. N-am mai mâncat. Iar de la 100 am ajuns la 108, doar din cauza faptului că am implementat meniul la berărie și a trebuit să mănânc.
Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Și acum mă apuc iar de slăbit. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice.
Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.
Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.
Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru”. Peștele, desigur. Eu sunt un mare consumator de pește, gătit în toate felurile posibil.
Meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, marturisea Catalin Scarlatescu in 2015, pentru click.ro.