Cătălin Dobrescu, declaraţii neaşteptate după acuzaţiile Oanei Radu: „Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte”

Publicat: 01 apr. 2024, 12:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Dobrescu a făcut primele declaraţii după ce fosta soţie, Oana Radu, i-a adus acuzaţii grave. Artista a povestit pe reţelele de socializare cum au decurs ultimii ani din viaţa ei şi cât de mult a suferit în relaţia cu antrenorul. 

Oana Radu şi Cătălin Dobrescu au format un cuplu 4 ani. Vedeta a povestit că relaţia lor a fost una toxică, iar în ultimii 3 ani a încercat să-l părăsească pe fostul ei partener. Artista şi-a făcut curaj şi a dezvăluit că antrenorul nu doar că ar fi jignit-o în mod repetat, dar i-ar fi și și adus mai multe „daune” materiale în timpul căsniciei. Din acest motiv a decis să apeleze la instanţa de judecată.

Cătălin Dobrescu, primele declaraţii despre scandalul cu Oana Radu

Dezvăluirile cântăreţei au ajuns la urechile lui Cătălin Dobrescu. Bărbatul le-a transmis celor care îl urmăresc faptul că a avut nevoie de o perioadă de pauză pentru că a fost extrem de afectat de lucrurile pe care fosta soţie le-a spus despre el.

De asemenea, a ținut să precizeze și că nu îşi doreşte să îşi spele rufele în public, din acest motiv nu va face prea multe comentarii pe tema acestui subiect.

„Voiam să-mi cer scuze c am dispărut din peisaj zilele asta. Am fost foarte supărat. N-am putut… când ești supărat nu mai poți să ajuți sau să mai răspunzi. Am fost foarte supărat că mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult și, dacă erau faptele mele, nu mă afectau, sau dacă era adevărat. Eu sunt un om care nu mi-e nici rușine dacă am făcut ceva, nu mi-e nici frică, sunt un om foarte corect și poate că o să vă și demonstrez treaba asta peste o lună, un an doi, trei… probabil că nu vă voi demonstra sau probabil că vă voi demonstra. Sun tun om corect, nu-mi place să mint și nu-mi place să-mi spăl rufele în public. Să știți că n-o voi face nici acum. Din fericire pentru mine și din nefericire pentru cei care așteaptă replică, pentru că scandalul, certurile prind bine. Eu nu am nevoie de reclamă din asta. Eu am nevoie să mă ridic încet și sigur, să vă ajut dacă pot, sunt antrenor, sunt nutriționist.

Dacă pot să vă ajut cu un sfat, cu un răspuns la întrebare, vă ajut cu mare drag. Dacă nu pot să vă ajut, merg mai departe pe drumul meu. Singura mea declarație este asta și o să vă șocheze probabil, nu sunt fals, vă spun din suflet și din inimă, și o să vă spun la final și de ce fac treaba asta.

„E eliberă să facă ce vrea ea”

Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, așa am știut eu, dacă am făcut treabă bună, am făcut, dacă nu, nu a făcut, este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă.

Nu am ce cuvinte să spun la dresa femeii care a făcut arte din viața mea și care, foarte multe nopți, nu am dormit. Dacă ceva nu ieșea bine, dacă nu știu, mă consumam, așa făceam noaptea în pat. Foarte multe nopți n-am dormit când ceva nu ieșea bine și atunci cum? Pentru persoana asta care eu atâtea nopți nu am dormit ca să-i fie bine, de ce aș ieși eu acum să o defăimez, nu aș avea de ce sau nu îmi stă în caracter.

Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată, vin să spun că e eliberă să facă ce vrea ea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte. Dacă are o problemă legat de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o și supărat-o, să spună ce vrea ea. ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică, nici nu mi-a plăcut niciodată. Dacă vă pot ajuta cu ceva legat de nutriție, legat de antrenamente, o fac cu mare drag.”, a spus Cătălin Dobrescu în mediul online, în urmă cu doar câteva ore.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 apr. 2024, 12:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă