Catalin Cazacu, detalii de la nunta lui Vladimir Draghia. Cum a fost nunta de pe plaja a celor doi?

Publicat: 24 iul. 2018, 14:55 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Catalin Cazacu povesteste despre cum s-a simtit la nunta amicului sau Vladimir Draghia.

Catalin Cazacu, detalii de la nunta sportivului Vladimir Draghia, fost concurent la Exatlon. Acesta a povestit cum a fost una dintre cele mai frumoase zile traite de Vladimir Draghia, petrecute cu ocazia incununarii lui cu iubita, si mama copilului lui, Alice Cavaleru.

„Vladimir e un personaj aparte si oamenii care il cunosc stiu lucrul asta despre el. Nu-l vedeam niciodata facand o nunta cu furat de mireasa, cu sarmale si cu hore. Toata povestea cu slujba care s-a tinut la asfintit…

Si timpul a tinut cu ei pentru ca la un moment dat s-a innegrit cerul dar n-a picat strop de ploaie. Am avut si curcubeul, care iesea din mare foarte frumos.”

Vladimir Draghia s-a casatorit sambata, pe data de 21 iulie, 2018, cu iubirea vietii lui, Alice Cavaleru. Cei doi au ales sa-si desfasoare frumosul eveniment din viata lor intr-un cadru romantic si boem: pe plaja.

Catalin Cazacu, detalii de la nunta lui Vladimir Draghia

De ce nu a fost invitata Mariana de la La minunatul eveniment au participat doar prietenii si familia si, mai ales, noii prieteni facuti in cadrul competitiei in care acesta a participat: Exatlon.

„A fost o zi mare, mai mare pentru Vladimir decat pentru mine. M-a impresionat ca ne-a chemat pe mine si pe Giani la nunta. A fost o petrecere in familie. O parte din concurentii de la Exatlon am fost langa el, nu a fost atat de multa lume incat sa te inghesui.

A fost prima nunta la care am scos telefonul din buzunar doar ca sa ma uit la ceas, atat de mult ne-am distrat”, a declarat Catalin Cazacu la Stirile Kana D despre nunta lui Vladimir Draghia.

Vladimir Draghia s-a nascut in Galati. Inainte de a fi actor, vladimir a fost inotator de performanta si o perioada a facut parte chiar din lotul olimpic. A fost in lotul olimpic sapte ani si a facut inot de performanta 12 ani. Dupa liceu, a obtinut doua burse in America.

Din diferite motive financiare nu a reusit sa plece asa ca a plecat in Italia sa incarce tiruri, apoi, dupa ce s-a intors in tara, a obtinut un rol in telenovela „Vocea inimii”, la Antena 1. A aparut in zeci de reclame si in spoturi indraznete. Acesta detine si o afacere de agentii imobiliare.

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 24 iul. 2018, 14:55 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×